Klar til torsdag?

Men hvor på banen skal han egentlig spille fremover?

Før kampen mot Crystal Palace i august, røpet Solskjær at Diogo Dalot var skadet.

Han ga uttrykk for at han håpet at portugiseren ville være tilbake etter landslagspausen.

Etter det har vi ikke hørt så mye om Dalot, annet enn at han visstnok skal ha vært ti dager i Kina for å bli behandlet av fysioterapeut Eduardo Santos (som jobber for Shanghai SIPG) – en mann som tidligere er blitt omtalt som en mirakeldoktor etter at han i 2015 fikk David Luiz frisk fra en hamstringskade etter bare noen dager.

Kampen om spilletid har blitt enda tøffere for Dalot etter signeringen av Aaron Wan-Bissaka, men i kampene mot Astana og Rochdale kommer United til å spare spillere – og da hadde det vært ideelt om Dalot var tilgjengelig.

I en Twitter-melding mandag kveld skrev Dalot om å gjøre seg klar til torsdagens kamp mot Astana – i det som lett kan tolkes som et hint om at han selv er på vei tilbake.

Samtidig kan det jo også tolkes på flere måter enn bare det, selvsagt.

Med en skadefri Dalot fremover, vil Solskjær ha en allsidig spiller tilgjengelig – alltid noe en manager setter pris på. Å danke ut Wan-Bissaka blir nok ikke det enkleste, så i så fall må kanskje Dalot satse på å få spilletid i andre posisjoner om vi ser bort fra de enkeltkampene hvor Wan-Bissaka spares.

Han har spilt litt venstreback, og veien til spilletid er nok noe kortere der, selv om Dalot er høyrebeint. Luke Shaw er ikke et fullt så selvsagt førstevalg som sin kollega på motsatt side, og både Young og Dalot vil nok gjerne utfordre ham.

Ellers har Dalot også spilt litt lenger offensivt i banen – så portugiseren kan også være et alternativ på høyrekanten, hvor United heller ikke har et helt selvsagt førstevalg om Daniel James spiller på venstresiden.

KAN VÆRE TILBAKE: Diogo Dalot.