bishop140522b

Klar for opprykksfinalen – nedtur for Amad & co i Europa League-finalen

Tre av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Eintracht Frankfurt 1-1 Rangers

Som ventet startet Amad Diallo Europa League-finalen i Sevilla på benken, og der ble han også værende hele kampen. Vi tar med denne kampen i låneoppsummeringen likevel, for det var tross alt Europa League-finalen.

Joe Aribo sendte Rangers i ledelsen i det 57. minutt, før Rafael Borre utlignet i det 69. minutt.

Flere mål ble det ikke, og det ble til slutt straffekonkurranse, og der var innlånte Aaron Ramsey den eneste som bommet.

Rangers har fortsatt en mulighet til å vinne noe denne sesongen, for på lørdag spiller de cupfinale mot Hearts på Hampden Park.

Eintracht Frankfurt v Rangers FC - UEFA Europa League Final 2021/22
VANT STRAFFEKONKURRANSEN: Eintracht Frankfurt.

Northampton Town 0-1 Mansfield Town

Mansfield Town er klare for opprykksfinalen i League Two etter å ha vunnet begge semifinalene mot Northampton Town.

Onsdag kveld vant Nigel Cloughs lag 1-0 på bortebane, i en tett og jevnspilt kamp på Sixfields.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield, og selv om ikke alt var perfekt, så leverte han en god kamp etter å ha satt standarden ved å gjøre en god og viktig redning før minuttet var spilt.

I finalen skal Mansfield spille mot Port Vale, som ledet an av ex-red James Wilson slo ut Swindon i den andre semifinalen. Opprykksfinalen spilles lørdag 28. mai.

Mansfield Town v Northampton Town - Sky Bet League Two Play-off Semi Final 1st Leg
HOLDT NULLEN: Nathan Bishop, her fra hjemmekampen.

Flamengo 3-0 Universidad Católica

Natt til onsdag ble femte kamp i Copa Libertadores-gruppespillet spilt, og Flamengo vant 3-0 mot chilenske Universidad Católica.

Flamengo sikret seg med det avansementet til utslagsrundene etter å ha tatt 13 av 15 mulige poeng på de første fem kampene.

Andreas Pereira er revansjesugen i denne turneringen siden hans tabbe bidro til at Flamengo tapte i ekstraomgangene av finalen i fjorårssesongen, og han spilte her fra start. Han ble byttet ut på stillingen 2-0 i det 79. minutt, og så vidt vi kunne se var han ikke involvert i noen av målene.

Flamengo v Bahia - Brasileirao 2021
HAR VUNNET COPA LIBERTADORES-GRUPPA: Andreas Pereira og Flamengo.

Nottingham Forest 1-2 Sheffield United

3-3 sammenlagt – Forest vant etter straffekonkurranse.

United-utlånte James Garner kan fortsatt rykke opp til Premier League med Nottingham Forest.

De ledet 2-1 fra den første kampen borte mot Sheffield United, men den ledelsen mistet de i løpet av returoppgjøret hjemme tirsdag. Til slutt endte det totalt 3-3 og det hele gikk til straffer. Der ble Forest-keeper Brice Samba den store helten. Han hadde like før slutt levert en kjemperedning som reddet straffe-konkurranse for Forest, og så reddet han hele tre Sheffield United-forsøk i straffekonkurransen.

Det førte til banestorming og vill glede blant Forest-fansen.

Garner spilte 118 minutter før han måtte gi seg med det som fra TV-bildene minnet om en kjenning med en strekk i låret.

Nottingham Forest møter Huddersfield i play off-finalen på Wembley om drøyt halvannen uke – 29. mai.

garnerbrennanjohnson170522
I OPPRYKKSFINALEN: Brennan Johnson, James Garner og resten av Nottingham Forest.

Andre:

• Donny van de Beek var tilbake i troppen, men ble sittende hele kampen på benken da Everton sikret plassen ved å vinne 3-2 hjemme mot Crystal Palace.