Kjøpte Sancho 7-drakt: – Jeg har ikke helt troen lenger

Det er egentlig ganske så stille på United-ryktefronten i disse dager, noe som gjør mange svært utålmodige.

Så er spørsmålet om stillheten er bra eller dårlig for Uniteds mulighet til å signere Jadon Sancho.

Stian Andersen er én av mange United-supportere som har vært sterke i troen. Han var også såpass sterk i troen at han bestilte den nye United-hjemmedrakten med nettopp «Sancho 7» på ryggen.

Men hva tenker han nå som alt drøyer og det egentlig har vært meldt om en del trøbbel for å få gjennom overgangen?

– Jeg var ganske skråsikker på at det skulle gå bra (med overgangen), men så har det gått litt den andre veien de siste ukene. Jeg må vel innrømme at jeg ikke helt har troen lenger, selv om jeg fortsatt har et lite håp, sier han til united.no.

– Som United-supporter er det ganske tøft akkurat nå, innrømmer han – og tenker selvsagt på at andre lag forsterker mens ingenting skjer rundt United.

Andersen var imidlertid på Ullevaal stadion da United møtte Kristiansund til treningskamp der 30. juli i fjor, og en hendelse der bidrar til håpet.

– Da var det jo en person som ruslet rundt med Maguire-drakt – selv om overgangen ikke var i orden. Så kom også Maguire. Det endte bra til slutt. Jeg håper på det samme nå, sier han.

Maguire skrev jo under minde enn én uke etter kampen på Ullevaal.

LES SAKEN: Han var førstemann med Maguire 5-drakten

TIDLIG UTE: Ioannis Douvlos med Maguire 5-drakten i fjor sommer. Foto: Privat.

– Blir du skuffet hvis Sancho ikke kommer?

– Det trenger ikke nødvendigvis være Sancho som kommer, men de må få til et eller annet. Nå sikret de 3. plassen. Nå snakkes det om at Pogba forlenger. Da må de bygge videre på det de fikk til forrige sesong. De må få på plass noe nytt.

– Og hva gjør du med drakten om han ikke kommer før vinduet stenges i oktober?

– Det er jo to overgangsvinduer, da. Da prøver vi igjen i januar. Jeg skal uansett bruke drakten, sier Andersen smilende – og håpefullt.