Klare for finale!

Andreas Pereira & co. tok seg enkelt av Cherry Orchard.

Dublin-klubben viste seg å være minst et par nummer for små mot Manchester United, som med 3-1-seier skal ut i fredagens Milk Cup-finale mot Co. Tyrone. Det nordirske laget vant noe overraskende torsdagens andre semifinale mot russiske CSKA Moskva med 2-0.

Etter en smånervøs innledning i Coleraine, der lagene følte hverandre på gebisset, feide United etter hvert over sine motstandere. Det førte til en forrykende femminuttersperiode med tre scoringer og 3-0-ledelse før 20 minutter var unnagjort.
Den innlånte Bradford-angriperen Oliver McBurnie, var førstemann som tegnet seg på scoringslisten, da han da han etter vel ti minutters spill avsluttet et pent opptrukket angrep og sørget for sin tredje nettkjenning på fire kamper.

Få minutter senere fulgte lagkamerat Joe Riley opp med 2-0. Han banket ballen i nettmaskene etter at Orchard-keeperen like før hadde foretatt en strålende dobbeltredning, først fra avslutning av Demetri Mitchell og deretter fra målscorer McBurnie.

Den samme McBurnie trengte imidlertid ikke å vente mer enn i ytterligere to minutter før han igjen fikk sjansen og ble tomålscorer. Denne gang satte han ballen i mål fra kort hold etter innlegg fra Andreas Pereira.

Med 3-0-ledelse hadde United allerede finalebillettene langt nede i shortsen. Det ga seg da også utslag i at laget roet det hele ned, og lot «The Dubliners» slippe litt mer til.
Utover i 2. omgang foretok lagleder Paul McGuinness fire bytter, utvilsomt med et halvt øye på finalen. Og så, fem minutter før slutt, reduserte Cherry Orchard til 3-1. Det var imidlertid aldri noen fare, verken for seieren, eller for det faktum at United nå er klare for sin 11. Milk Cup-finale. Det har ingen klart før dem.

Finalen spilles altså fredag, med kampstart klokken 20.30.

Manchester United 3-1 (3-0) Cherry Orchard

11. min.: 1-0 Burnie
14. min.: 2-0 Riley
16. min.: 3-0 Burnie
64. min.: 3-1 Foley

Sted: Showgrounds, Coleraine
Tidspunkt: 21.00
Turnering: Milk Cup (Semifinale)

United: Joel Castro Pereira, Tyler Reid (Vashiko Dick, 62.), Jordan Thompson, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Joe Riley (Charlie Scott, 62.), Matthew Willock (Marcus Rashford, 45.), Ruairi Croskery (Scott McTominay, 45.), Oliver McBurnie (Callum Nicholas, 55.), Demetri Mitchell, Andreas Pereira.

OBS: 2X 35 minutters omganger

——————————————-

Kampen er i gang

11 min.: SCORING! Kanonstart for United idet den innlånte Bradford-angriperen Oliver Burnie åpner scoringene i Coleraine.

14. min.: SCORING! Like etter 1-0-målet sitt får Burnie følge på scoringslisten av lagkamerat Joe Riley. Dermed leder United denne semifinalen med 2-0 før motstanderne har fått tid til å summe seg.

16. min: SCORING! Igjen finner Burnie åpningen. Dermed står det 3-0 til rødtrøyene, som i øyeblikket virker ustoppelige.

35. min.: PAUSE i Coleraine, med United i komfortabel 3-0-ledelse. Finaleplassen kan vel ikke ryke nå … Eller kan den?

2. omg. er i gang

64. min.: SCORING! Men det er ikke United denne gang. Tvert imot er det laget fra Dublin som reduserer til 3-1.

SLUTT United vinner 3-1 og er klare for fredagens finale.