Mål og assist for United-gutta

Mens Michael Keane sendte U21-landslaget i ledelsen, var Zaha involvert i mye av det som skjedde mot Finland.

I en seier hvor spesielt Zaha var mye involvert vant England 2-0 mot Finland. Både Zaha og Keane fullførte 90 minutter, mens Jesse Lingard fikk de siste sju minuttene og signerte seg for en flott assists. Spesielt Zaha var kvikk, uredd og mye involvert med sine dribleraid. Nick Powell var ikke engang på benken.

Det betyr at England fortsatt topper gruppa med 13 poeng på fem kamper.

Kampen begynte jevnt hvor Finland hadde et par cornere. Etter hvert ble det imidlertid klart at England var det beste laget, og resten av kampen ble i realiteten styrt av Southgates menn.

Vi fulgte kampen LIVE nedenfor!

Etter drøyt 20 minutter tar også engelskmennene ledelsen når United-stopper Michael Keane styrer inn 1-0 fra to meter etter et fantastisk slått frispark av James Ward-Prowse. Keane hadde en finne hengende på ryggen, men klarte likevel å stange ballen i buret.

Før pause skulle England doble ved West Bromwich-spiss Saido Berahino som satte en retur i nettaket etter et hardt Luke Shaw-skudd fra venstre.

Andreomgangen fortsatte med England som det førende laget med en kvikk Zaha involvert i mye av det som ble skapt. Etter 70 minutter ble også Finlands Pat O’Shaughnessy utvist etter to gule og gjorde dermed ikke jobben enklere for de blå.

Kvelden avsluttes av banens beste Berahino som får en enkel jobb når han spilles gjennom av en følsom pasning sendt fra ingen ringere enn Jesse Lingard.

England U21 – Finland U21 (2-0) 3-0

Mål: 1-0 Keane (21), 2-0 Berahino (37, 90)

England U21: Butland, Jenkinson, Shaw, Chalobah (Hughes 64), Stones, Keane, Zaha, Ward-Prowse, Berahino, Morrison (Lingard 83), Sterling (Ince 64).

Ubenyttede reserver: Long, Robinson, Dier, Ings.

LIVE

0: Mens spillerne går på banen kan vi fortelle at BT Sport er godt representert av United-personligheter i kveld. I studio finner vi Rio Ferdinand, mens Owen Hargreaves er med som kommentator. Det er også Darren Fletcher, det er imidlertid ikke United-spilleren det er snakk om.

0: Det ser ut som det er solgt godt med billetter i Milton Keynes.

1: Kampen er i gang.

8: Zaha har startet friskt på sin høyrekant, mens Michael Keane regjerer i midtforsvaret.

11: Straffe til Zaha!? Nei! Zaha spilles gjennom, går i bakken og roper på straffe. Falt nok litt lett der 20-åringen.

21: 1-0! Michael Keane!  Et fantastisk frispark av James Ward-Prowse slås inn mot femmeteren hvor Keane kaster seg fram og header ballen i mål selv om han har en finne hengende på ryggen. Keanes andre scoring for U21-landslaget.

25: Spesielt trioen Zaha, Morrison og Sterling har som ventet skapt trøbbel for Finland. Finnene hadde noen cornere i åpningsminuttene, men nå er det kun England som kjører.

35: Skjer ikke så altfor mye i Milton Keynes som er verdt å melde om for øyeblikket. England styrer fortsatt, og Zaha virker kvikk, gledelig nok.

37: 2-0! I det jeg skriver det er stille dobler England. United-aktuelle Luke Shaw kommer nedover venstrekanten og hamrer til mot den finske målvakten som må gi retur. Foran mål venter West Bromwich-spiss Saido Berahino som setter ballen i nettaket.

PAUSE Der går fløytesignalet. Keane sendte altså England i ledelsen før Berahino la på til 2-0. Zaha har vært positiv for et England-lag som stort sett har hatt full kontroll på finnene.

46: Og vi er i gang igjen.

59: Andreomgangen har fortsatt i samme stil som første. England har ballen mest, men skaper ikke altfor mye. Ward-Prowse med et farlig langskudd nå dog.

60: Snaut 20,000 tilskuere i Milton Keynes på U21-landskamp er slett ikke dårlig!

64: Dobbeltbytte for England. Chalobah ut Will Hughes inn, og Tom Ince inn for Sterling.

66: Zaha nå  på venstre. Får vi se Lingard tro?

67: God sjanse for Zaha! Et innlegg fra venstre ender hos vingen som står skrått på mål. Prøver å runde den finske forsvareren, men lykkes bare halvveis og skuddet blir ikke allverden.

69: Kjempesjanse for England! Igjen er Zaha involvert, denne gang som tilrettelegger. Innlegget hans treffer imidlertid en finne og setter Ince ut av spill slik at førsteberøringen triller inn til keeper.

70: Etter to gule blir det rødt til Finlands Pat O’Shaughnessy.

74: Zaha holder seg til hofta/ryggen. Ingen grunn til å risikere noe her, Southgate? Virker likevel som det går greit.

79: Tverrligger! Denne Berahino er utvilsomt i god form. Vender av en finne med en fantastisk touch og smeller til, men treffer altså oversiden av tverrliggeren.

83: Jesse Lingard får de siste minuttene når han kommer inn for tidligere lagkamerat på U18-laget Ravel Morrison.

83: God redning av Jack Butland på et godt langskudd.

88: Ny halvsjanse ved Berahino.

88: Zaha skjærer inn fra venstre og klinker til når han får rom i kjent Ronaldo-stil. Kanonkula reddes.

89: Ward-Prowse med et skummelt frispark like utenfor.

90+1: 3-0! Banens beste Berahino avslutter kvelden med å gjøre sitt andre når han spilles fri og enkelt kan sette ballen til side for keeper. Målgivende? Jesse Lingard!

SLUTT Mer enn fortjent tremålsseier til England. Berahino er nok banens beste, men samtlige United-spillerne kom utvilsomt godt ut av dette.