Pereira med ny tabbe

Tre av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld, før Joel Pereira og Alexis Sánchez spilte onsdag.

Internazionale 0-1 Napoli

Semifinalene i Coppa Italia spilles over to kamper, og Inter startet hjemme mot Napoli. I den andre semifinalen spiller Juventus mot AC Milan.

Alexis Sánchez kom inn i det 74. minutt i håp om at Inter kunne snu kampen mot slutten etter at Napoli hadde tatt ledelsen.

Han klarte det ikke noe bedre enn lagkameratene hadde gjort det i jakten på et mål, og dermed har Inter et vanskelig utgangspunkt før returkampen mot Napoli.

TAPTE: Alexis Sánchez & co fikk en nedtur etter å ha vunnet derbyet i helga.

Celtic 5-0 Heart of Midlothian

Forrige midtuke endte med at Joel Pereira sa unnskyld til lagkameratene i garderoben etter kampen. Hearts-sjef Daniel Stendel håpet nok at det skulle gjøre underverker for Pereiras selvtillit at han holdt nullen i helga i cupen – men det var tross alt mot et lag på nivå tre, og ikke mot serieleder Celtic.

Her må Pereira ta på seg store deler av skylda for Celtics 1-0-scoring, som kom etter en halvtime. Portugiseren fikk et skudd ganske rett på seg som han ga retur på, og den havnet i beina på en Celtic-spiller som skjøt ballen i mål. Pereira fikk hånden på ballen, men uten å klare å stoppe den.

I andreomgangen kollapset Hearts, og det ble til slutt 5-0. Ingen av de fire siste målene ser ut til å ha vært Pereiras feil, så det er da noe, men det virker uansett som om Hearts-fansen begynner å bli grundig lei av den innlånte keeperen.

Lokalavisa gir Pereira karakteren 4 på børsen.

Hearts ligger fortsatt nederst på tabellen.

Burton Albion 2-2 Oxford United

Burton Albion har vært et midt-på-tabellen-lang stort sett hele sesongen, og må fortsatt sies å være det. Manager Nigel Clough ga nylig uttrykk for at en play-off-posisjon er målet, men da må Burton begynne å vinne igjen.

Her så ledet Brewers mesteparten av kampen, men på overtid utlignet Oxford, og Burton har dermed gått fem kamper på rad uten seier.

Avstanden opp til play-off er nå på sju poeng, og det er flere tøffe konkurrenter mellom, så det begynner å bli liten grunn til å tro på noe slikt.

Kieran O’Hara spilte hele kampen, og skal ha gjort noen OK redninger, men han er nok uansett neppe fornøyd med å slippe inn to mål.

SLAPP INN TO: Kieran O’Hara.

Doncaster Rovers 2-1 Bolton Wanderers

Bolton er på full fart ned til nivå fire, og må snart komme i gang hvis de skal klare å klamre seg fast til nåværende divisjon på mirakuløst vis.

De startet ikke noe slikt borte mot Doncaster, som vant 2-1 hjemme på Keepmoat Stadium. Ethan Hamilton spilte hele kampen for Bolton.

Hamilton hadde som vanlig noen skuddforsøk, men uten å komme på scoringslista.

TAPTE IGJEN: Ethan Hamilton (her i aksjon for Southend) og Bolton er på full fart ned mot League Two.

Exeter City 5-1 Oldham Athletic

Cameron Borthwick-Jackson fikk spille fra start for Oldham på bortebane mot Exeter City, men det ble ingen hyggelig kveld.

På stillingen 1-1 ble Oldham-målscorer David Wheater utvist etter å ha handset på egen målstrek, og Exeter scoret også på det påfølgende straffesparket.

I andreomgangen kom det tre nye baklengsmål, og det endte dermed 5-1.

Vår mann spilte hele kampen.

Andre:

• George Tanner var heller ikke denne gangen involvert i Salford Citys tropp. Vi har ikke sett noe om at han er skadet.
  • Stalybridge Celtic (som har Alex Fojticek og Max Taylor i troppen) skulle spilt borte mot Atherton Collieries tirsdag kveld, men kampen ble utsatt – for tredje gang.