Kåret til Premier Leagues beste spiller i februar

Bruno Fernandes har ikke bare tatt Manchester United med storm. Mandag ble han også kåret til månedens spiller i Premier League.

Bruno Fernandes har fått en pangstart på karrieren i Manchester United.

Portugiseren har så langt scoret tre mål for United og hatt fem målgivende dersom vi inkluderer straffesparket han selv skaffet og scoret mot Watford. 

Selv om United bare spilte tre ligakamper i februar, rakk Fernandes å gjøre nok til at han vant prisen, stemt frem av leserne av Premier Leagues offisielle nettside.

I debuten mot Wolverhampton endte det målløst på Old Trafford, men mot Watford var Fernandes helt sentral i alle de tre scoringene til United, og mot Everton var det portugiseren som besørget utligningen etter David de Geas megatabbe tidlig i kampen.

– Helt siden jeg var en liten gutt har jeg drømt om å spille for United. Å være her på Old Trafford er den største drømmen som har gått i oppfyllelse for meg så langt i karrieren, sier Fernandes til premierleague.com

MOTTAR HYLLESTEN: Ole Gunnar Solskjær og Bruno Fernandes kan glede seg over støtten fra United-fansen. Nå har også flertallet av fotballfansen vist at de er imponert over portugiseren ved å stemme han frem som månedens spiller i februar.

Det er for øvrig heller sjelden at United-spillere vinner denne utmerkelsen.

Marcus Rashford (januar 2019), Zlatan Ibrahimovic (desember 2016) og Anthony Martial (september 2015) er de eneste Manchester United-spillerne som har vunnet prisen etter at Robin van Persie vant den to ganger i Sir Alex Fergusons siste sesong i 2012/13.