Di María spilte seg opp

KARAKTERBOK: Les vår vurdering av Ángel Di Marías innsats mot Kroatia.

Treningskamp på Boleyn Ground, London (West Hams hjemmebaneamp )
11.min: 1-0 Anas Sharbini, 49.min: 1-1  Cristian Ansaldi,  57.min: 1-2 Lionel Messi (straffe)

United-spiller: Ángel Di María, Argentina

Innflytelse på kampen: Ikke altfor stor før pause. Ok etter hvilen. Før pause leverte han akkurat som man har sett i et par av de siste middelmådige United-kampene. Det vil si, hele tiden på leting etter medspillers løp inn i bakrom, og så en kjapp pasning inn i rommet. Et par ganger var det bra eller nært. Et par andre ganger var det grusomt.

Etter at Sergio Agüero ble byttet ut etter pause kom han mye mer til syne, ble mye mer sentral, det var akkurat som om han overtok den sentrale rollen i spillet som Agüero hadde hatt frem til det.

terning3

Byttet ut mot Erik Lamela etter 76 minutter.

Offensive bidrag: Bortimot usynlig første 20 minutter, men så aktiv i en 10-minutters periode etter Kroatias ledermål. Da vant han cornere, han la også alle cornere og slo også en vellykket pasning i bakrom til Agüero som avsluttet rett på keeper.

terning3
terning2
terning3
terning4

Får plusspoeng for: For en gangs skyld ingen feil i tversoverpasninger på egen halvdel.

Får minus for: Får for lite ut av driblinger og raid. Det var bare pasningene som var farlige.

Stjernefaktor: Argentina med det som kan kalles «verdens beste angrepstrio», men vår mann den svakeste av de tre altfor lenge. Hjelpes litt av at han tar en mer fremtredende rolle i en periode i 2. omgang.

Verdt å merke seg: 26 år gammel og nå 56 A-landskamper for Argentina.

terning4

Selve kampen:

Kroatia imponerte mot Argentinas stjernebesatte mannskap i starten. De var raskest ut av blokkene, og det var ikke ufortjente at Rijekas Anas Sharbini gjorde 1-0 etter 11 minutter. Argentina fikk etter hvert summet seg, og spesielt Lionel Messi og Sergio Agüero viste seg frem med flere gode forsøk midtveis i 1. omgang. Det ble imidlertid ikke uttelling før etter hvilen.

Manchester United Unveil Record Signing Angel di Maria

Etter en god kroatisk start ble det til slutt dermed en meget fortjent argentinsk seier.