Kapteinen ute i ni måneder

Eddie Howe forventer en knalltøff kamp mot United på Old Trafford for hans skaderammede Bournemouth-mannskap.

Bournemouth-manager Eddie Howe vil garantert være revansjelysten etter at United knep alle tre poengene med en Marcus Rashford-scoring på overtid sist lagene møttes i høst.

– Det blir en tøff kamp og vi må heve oss til utfordringen som venter. United har hatt to solide resultater og to veldig gode kamper, men vi gleder oss alltid til å dra til Old Trafford og vi ser frem til en god kamp, sa Howe på sin pressekonferanse fredag formiddag.

SEIERSBRØL I SØR: United-spillerne jubler etter Marcus Rashfords sene scoring mot Bournemouth tidligere i høst. Den gangen vant United 2-1 og søndag møtes lagene på ny på Old Trafford.

Opptakten til søndagens batalje på Old Trafford kunne imidlertid knapt ha blitt vanskeligere for Howe og mannskapet hans. 

Mot Tottenham fikk Bournemouth bakoversveis på Wembley og tapte hele 0-5 for den formsterke London-klubben, men det som var enda verre for Howe var at kapteinen Simon Francis pådro seg en korsbåndsskade som vil holde ham ute av spill i rundt ni måneder.

Adam Smith, Dan Gosling og Lewis Cook er også alle ute med skade og uaktuelle til søndagens oppgjør på Old Trafford. 

AVGJORDE FORRIGE OT-MØTE: Romelu Lukaku stanget inn kampens eneste mål sist United og Bournemouth møttes på Old Trafford.

United har vunnet to av sine tre hjemmekamper mot Bournemouth i Premier League, men Howe sitt mannskap ga United tøff motstand på Old Trafford sist sesong og kun en nettkjenning signert Romelu Lukaku skilte lagene for litt over et år siden.

Om Ole Gunnar Solskjær leder United til seier mot Bournemouth har han på første forsøk maktet noe José Mourinho ikke klarte siden våren 2018, nemlig å vinne tre ligakamper på rad.