– Kan nå så langt han vil

Wigan-boss Roberto Martinez er overbevist om at Cleverley vil bli en toppspiller.

Tom Cleverley har den siste tiden virkelig vist seg frem for Wigan, og har scoret tre mål på de fire siste kampene – det seneste mot Wolves på Boxing Day.

Wigan-manager Roberto Martinez er overbevist om at Cleverley har det som skal til for å etablere seg som en nøkkelspiller for Manchester United i fremtiden.

– Tom spiller bra og forbedrer seg hele tiden. Han kan nå så langt han bare vil, sier Martinez ifølge ESPN Soccernet.

– Jeg er ikke i tvil om dette. Han kan bli en fantastisk spiller for Manchester United. Hvis man har den rette holdningen og personligheten kan fotballtalentet virkelig skinne.

Martinez understreker også hvor viktig det er for unge talenter å få kamptrening, og benytter også anledningen til å gi ros til Uniteds talentutvikling.

– Unge spillere trenger å spille kamper. Det var grunnen til utlånet i utgangspunktet og det var derfor vi ville hente han. Jeg er sikker på at Manchester United er henrykte over hva han har prestert her.

– Hvis man særlig ser på de siste fem kampene, ser man at han har blitt bedre og sterkere på alle spillets områder. Hans taktiske sans er ikke som hos en vanlig 21-åring. Han er virkelig en kompliment til strukturen i Manchester United, og et eksempel på hvordan man bør utvikle spillere i England, sier Martinez.