– Kan utgjøre en forskjell offensivt

På Watfords pressekonferanse kunne Nigel Pearson fortelle at Kiko Femenía og Ismaïla Sarr begge er tilbake fra skade. Sistnevnte scoret mot United ved forrige møte og har plutselig sett ut som en annen spiller etter at Pearson kom inn som manager i desember.

Watford møter Manchester United og Liverpool i de to neste kampene. Pearson er klar på at slike oppgjør bør en hver spiller og manager se frem til:

– De er vanskelige motstandere å møte, men det blir noen store kamper for oss. 

– Enhver spiller bør se frem til å spille disse kampene, og enhver manager bør også se frem til å være involvert i dem (kampene). 

Watford-manageren forteller videre hva som må til for å gå med seier ut i slike kamper:

– Det handler om å gå ut på banen og levere prestasjon opp mot det maksimale, for det er det vi må gjøre. 

Under pressekonferansen kom det frem at Kiko Femenía og Ismaïla Sarr er begge tilbake etter å ha vært ute med hamstringskade. Sistnevnte scoret ved forrige møte, da United tapte 2-0 på Vicarage Road. 

SHAW OG SARR: Forrige gang disse møttes vant Watford 2-0 etter en tam prestasjon av Manchester United. På søndag får United mulighet til å revansjere seg.

Etter at Pearson tok over som manager i desember har Sarr levert 2 mål og tre målgivende på sju Premier League-kamper. Sarr operer mest på venstre ving, og er en spiller United bør se opp for.

Uten å nevne navn er Pearson klar på at Watford-laget har spillere som kan utrette store ting offensivt:

– Vi har enkeltspillere i stallen som er mer en kapable til utgjøre en forskjell offensivt. Men, som alltid, er det det kollektive som er det viktigste. 

Manchester United tar altså i mot Watford på søndag klokken 15.00. Aldri før har de gule vunnet på Old Trafford, la oss håpe den statistikken blir stående.

Kampen ser du på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo.