Kan U18-gutta overraske?

GRATIS ADGANG: Møter regjerende mester i FA Youth Cup fredag kveld.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Så mange tap på rad har Uniteds U18-lag i ligaen.

Sånn sett virker det nærmest umulig å tro på at de kan slå ut regjerende mester Chelsea i 4. runde av FA Youth Cup fredag kveld.

Det bør likevel være håp.

Selv om det er mange rapporter om et akademi i forfall i United så er det heller ingen tvil om at U18-lagets svake resultater også henger sammen med at de beste spillerne i den aldersgruppen allerede er flyttet opp på et U21-lag som herjer med sine motstandere.

Manchester United v Hull City: FA Youth CupFredag kveld er det imidlertid forventet at U18-laget toppes. Det betyr blant annet at Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah og Marcus Rashford, som alle er med på U21-laget for tiden, spiller. Axel Tuanzebe, som har sittet på benken for førstelaget denne sesongen, kunne også spilt, men han er trolig ute med skade.

Er du i Manchester kan du se kampen i Altrincham fredag kveld. Det er gratis adgang, og kampstart er 19.05 engelsk tid. Kampen sendes også på MUTV, med sendestart samme tid (20.05 norsk tid). MUTV sendes i Norge via TV2 Sumo (kan bestille via denne lenken).

Motstander Chelsea blir imidlertid vanskelig å få has på. United er mestvinnende i Youth Cup-historien, med 10 titler, men Chelsea har vunnet turneringen de to siste årene, fire av de siste seks og vært i fem av de seks siste finalene. De har også bare tapt én kamp hele sesongen.

Vinneren møter AFC Wimbledon i neste runde.