– Kan definitivt komme oss tilbake til nivået vi var på

– Vi trenger å vinne igjen.

Det er ingen tvil om at Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med hva slags jobb han har.

– Det er en stor ære, men også et stort ansvar. Jeg følger noen store managere. Sir Alex var den beste, og jeg prøver å ta det beste fra ham, og så å bruke min egen personlighet i jobben, siteres nordmannen på av Daily Mails Chris Wheeler.

Spillerene kunne knapt vært lenger nede da han tok etter Mourinho i desember, og i startfasen handlet det mye om å gi spillerne troen tilbake.

– Jeg så mange ting vi prøvde å forbedre. Spillerne hadde kvaliteten, men jeg følte selvtilliten ikke var den høyeste. De hadde akkurat tapt mot Liverpool etter en svak forestilling. Vi prøvde å fortelle dem hvor gode de er, hvor viktige posisjon de har i klubbens historie, og at de alle ble signerte fordi de er kvalitetsspillere. Ingen signerer for Man United uten å ha kvalitet, fastslår nordmannen.

Solskjær prøver å gjøre noe med måten United spiller på, og han har allerede signert noen spillere som kan hjelpe laget på veien dit. United-manageren er uansett ikke i tvil om at det er viktig for United å bli et vinnerlag igjen – og han har stor tro på at det er mulig.

– Vi trenger å vinne igjen. Vi er på vei til å bygge en ny tropp, og vi har fått nye trenere inn. Jeg tror så mye på denne klubben og dette prosjektet. Det er fantastisk å være manager for denne klubben.

– Vi venter på at de unge skal slå gjennom, for vi har så mange spennende spillere, og jeg er sikker på at vi vil få se det beste av dem i årene som kommer. Det er noen erfarne også som fortsatt har noen år igjen i seg. Vi kan definitivt komme oss tilbake til det nivået vi var på.