– Kampen burde vært flyttet

– Vi skulle gjort alt for å hjelpe United i Europa League-finalen, sier Crystal Palace-manager Sam Allardyce.

Etter 0-0-kampen mot Southampton benyttet José Mourinho nok en gang anledningen til å klage på kampoppsettet i Premier League.

– Det er synd og skam

Portugiseren mente det ikke var noe hinder for å flytte årets siste seriekamp mellom Manchester United og Crystal Palace til lørdagen, ettersom kampen ikke vil ha noen innvirkning på hvem som rykker ned eller kvalifiserer seg til europacupspill.

– Jeg håper dere ikke tar liver av meg når dere ser hvilket lag vi kommer til å stille med i den siste ligakampen, sa Mourinho til pressen etter kampen på St. Mary´s i Southampton onsdag kveld.

Nå får Mourinho uforbeholden støtte fra Crystal Palace-manager Sam Allardyce. 

– Kampen kunne enkelt blitt flyttet allerede forrige uke og det kunne vært en klar melding som sa vi vil hjelpe dere til å ha de beste forutsetninger for å vinne Europa League, sier Allardyce.

VANT SIST: Paul Pogba og United vant 2-1 på Selhurst Park sist lagene møttes.

Palace-manageren er kritisk til at de styrende organer i engelsk fotball ikke gjør mer for å hjelpe toppklubbene sine i Europa.

– Det er en skam at vi ikke er som andre land der man gjør alt man kan for å hjelpe sine lag til å vinne europacupene. Vi har alle klaget på at vi er langt unna å vinne Champions League og ikke har noen klubb som har vunnet Europa League. Ser du på Josés kampprogram er det hans 63. kamp denne sesongen på søndag. Det er en stor prestasjon å komme til finalen, men dessverre er det ingen hjelp å få fra Premier League, sier Allardyce.

– Selvsagt ville vi sagt ja

Crystal Palace sin manager var klinkende klar på spørsmål om han ville akseptert at kampen mellom United og Palace hadde blitt fremskyndet til lørdag.

BURDE HJULPET UNITED: Palace-manager Sam Allardyce hadde mer enn gjerne flyttet søndagens ligakamp for å hjelpe United.

– Ja. Ikke noe problem i det hele tatt. Vi vant på søndag og sikret plassen i Premier League, så hvorfor skulle jeg ikke ønske å hjelpe en av våre Premier League-klubber til å vinne en europacup?

Allardyce vil imidlertid ikke etterkomme José Mourinhos ønske om å stille med et redusert lag mot Uniteds unggutter som vil få muligheten på søndag.

– Det kommer til å bli noen endringer på laget, men jeg vil ta med meg det beste vi har tilgjengelig. Vi ønsker å spille denne kampen, sier Palace-manageren.