Shinji Kagawa

Kagawa anonym i tap

Shinji Kagawa fikk til lite mot Brasil, men David de Gea kunne feire finaleplass i U21-EM.

Brasil slo Japan og Shinji Kagawa 3-0 i åpningskampen av Confederations Cup. Neymar skaffet brasilianerene ledelsen med en herlig scoring etter tre minutter. Paulinho doblet ledelsen tidlig i andre omgang, før Jo fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid.

I likhet med resten av Japans offensive spillere, slet Shinji Kagawa med å komme inn i kampen. Brasil gjorde for det meste som de ville og japanerne ble mye løpende mellom. Kagawa viste av og til gode ballberøringer og en god pasningsfot, men alt i alt hadde han en dårlig dag på jobben. Asiamesterne klarte aldri å etablere sitt hurtige angrepsspill mot et godt hjemmelag.

daviddegea

Som forventet fikk De Gea det svært rolig. I første omgang hadde han nesten ikke trengt å møte opp, ettersom det spanske forsvaret demmet opp for det lille Norge hadde å by på. United-keeperen trengte ikke å gjøre en eneste redning, og når han hadde ballen i bena var han like trygg og rolig som resten av spanjolene.

I andre omgang kom Norge mer med i kampen, men de klarte fortsatt ikke å sette De Gea på de store prøvene. De få sjansene Norge kom til gikk som regel utenfor mål.

I tirsdagens finale venter Italia på motsatt banehalvdel.