Kilde til united.no: – Det blir King eller ingenting

Sent torsdag kveld dukket koblingen opp igjen: Joshua King skulle være aktuell for United.

Mike McGrath i The Telegraph skrev at United hadde kontaktet Bournemouth angående et kjøp, men at de hadde fått nei.

– Klubben trodde det skulle være mulig å gjennomføre en handel, men det ble møtt med motstand fra Bournemouth, sa en United-kilde til avisen.

Utelukket ikke salg

På fredagens pressekonferanse var Bournemouth-manager Eddie Howe vag.

– Vi har savnet ham da han var skadet. Som manager ville jeg vært motvillig til å la ham gå, da det vil være vanskelig å få inn en erstatter på så kort sikt.

– Jeg kommer imidlertid ikke til å avvise noe av det dere har lest, men jeg vil egentlig ikke snakke mer om dette. Dette blir imidlertid en avgjørelse som tas av eieren og administerende direktør.

– Jeg elsker Josh som spiller og menneske, men jeg vet også hva United betyr for ham. Derfor forstår jeg også hans posisjon, sa Howe.

Ole Gunnar Solskjær sa på sin pressekonferanse fredag at han ikke forventet flere nye kjøp, men det er ingen hemmelighet at United har undersøkt muligheten for å hente flere spisser.

BBCs troverdige journalist, Simon Stone, skrev imidlertid på Twitter at han var spent på om United kom til å gå tilbake til Kings klubb med et nytt forsøk.

Har ikke gitt opp

United.no ble fredag formiddag fortalt at United ikke har gitt opp å få hente King, og har all grunn til å tro på de opplysningene.

– Han kan fortsatt komme til United før vinduet stenger, var uttalelsen.

– I spissjakten er det nå grunn til å tro at det blir King eller ingenting, het det videre.

Eddie Howes uttalelse antydet det de fleste tror, at King veldig gjerne vil tilbake til United. Den antydet også at selv om han personlig ikke var positiv til dette så handler dette om penger – noe United har og noe som Bournemouth-ledelsen kanskje mener de må slå til på.

Så får de neste timene vise om Bournemouth til slutt faktisk selger King til United.

Den norske spissen har vært ute med skade siden romjula, men skal være spilleklar igjen etter vinterpausen.

Kings nåværende kontakt løper halvannet år til.

MERK: Denne saken ble publisert fredag formiddag. For siste nytt om King og andre overganger – se deadline day LIVE-saken vår.

Har spilt for United

Skjer det så vil King returnere til klubben han skrev under på sin 16-årsdag i 2008. Han debuterte i ligacupen halvannet år etterpå og fikk også ytterlige en kamp mot Galatasaray i Champions League før det ble mange utlån og til slutt også et salg til Blackburn i 2013.

Siden 2015 har han spilt for Bournemouth i Premier League, og tallene viser 45 mål på 151 kamper.

UNITED-DEBUTEN: Slik så det ut i ligacupen i 2009, da Joshua King debuterte for United bare 17 år gammel.