– Phil Jones med til Swansea-kampen

Manchester Evening News har som vanlig fulgt med på flyplassen.

United fløy tirsdag formiddag til Swansea for tirsdagens bortekamp i Ligacupen mot nettopp Swansea.

Manchester Evening News fulgte med på hvem av spillerne som møtte opp, og Phil Jones, som forsvant ut med tidlig skade mot Huddersfield i helga, var blant de som reiste. Det gledelige med det, uansett om han spiller eller ikke, er at smellen mot Huddersfield trolig ikke av var alvorlig art.

Les også: Vår preview til kampen

Luke Shaw, som ikke var med i mandagens U23-kamp mot Liverpool, var også med i reisefølget, og kan få spilletid. Unge Axel Tuanzebe, reservekeeperne Joel Pereira og Kieran O’Hara samt midtbanespiller Scott McTominay var også med

Ellers var det en tropp full av førstelagsspillere, kanskje med unntak av David de Gea og Antonio Valencia, som Manchester-avisen ikke så.

TROLIG IKKE MED: De Gea og Valencia ble ikke sett blant dem som tok flyet til Wales tirsdag.

En del av de normale førstelagsspillerne starter sannsynligvis på benken, men reisefølget tyder på at Jose Mourinho reiser til Wales for å vinne – og at han tar Swansea-kampen på fullt alvor.

Det betyr også at ansvarlig redaktør i Supporterklubben, Dag Langerød, ikke får det som han ønsket i sin kommentar mandag. Kanskje kan det være Mourinhos sult etter å revansjere Huddersfield-tapet som viser seg med dette uttaket. Mourinho er jo også blant trenerne som ønsker å vinne alt han kan vinne av trofeer.

Eric Bailly, som kanskje er tilbake mot Tottenham til helga, skal ikke ha vært blant de som reiste.

Med til Wales:

Keepere: Romero, Pereira, O’Hara

Forsvarere: Blind, Smalling, Lindelöf, Tuanzebe, Jones, Darmian, Shaw, Young

Midtbanespillere: Matic, Lingard, McTominay, Herrera, Mata, Mkhitaryan

Spisser: Rashford, Lukaku, Martial