– Jeg vil til Chelsea

Luka Modric heller kaldt vann i årene til de som håper å se kroaten i United-drakta.

Chelsea skal ha bydd £22 millioner for Modric, men budet har blitt avslått av Tottenham. Nå gjør midtbanespilleren sitt for å få Tottenham til å ombestemme seg.

– Jeg vil dra til Chelsea. Mange spillere vil dit, fordi det er en av verdens beste klubber. Det vil jeg også, men vi får se hva som skjer, sier Modric ifølge The Guardian.

Han hinter også om at United ikke har meldt sin interesse:

– Chelsea er på vei mot noe stort, og alt med klubben er veldig bra. De er de eneste som har sendt meg et tilbud, og for øybelikket er de førstevalget mitt.

Før han tar sin endelige avgjørelse, skal Modric i løpet av den neste tiden ta en siste prat med styreformann Daniel Levy. Men selv om han trives i Tottenham, føler Modric at han må videre i karrieren.

– Karrieren er kort, og man vil oppfylle drømmene sine som fotballspiller. Man vil vinne troféer og spille Champions League hvert år. I fjor spilte jeg i turneringen for første gang, noe som var fantastisk. Det vil være vanskelig å ikke spille Champions League neste år.

– Jeg elsker Tottenham og de elsker meg, men jeg må tenke på hva som er best for karrieren min, sier han.

Fotnote: Kroaten forteller også at han og familien trives godt i London, og han vil ikke forlate den engelske hovedstaden. Dermed ser det enda mørkere ut med tanke på en overgang til Manchester United.