Cristiano Ronaldo: – Jeg savner United

Giggs savner ikke Ronaldo, men Ronaldo savner United.

Ryan Giggs har nylig uttalt at United ikke savner Cristiano Ronaldo, og at det ikke det er grunnen for at United har tatt 3 poeng av de siste 9 mulige. Cristiano Ronaldo slår tilbake, og sier han savner Manchester United "litt". Portugiseren forlot Manchester United for rekordsummen, 80 millioner pund, til fordel for Real Madrid. Etter den dårlige perioden til United spekuleres det i om tapet av Ronaldo er grunnen.

"Hva folk mener om meg er deres valg, men jeg savner Manchester litt – siden jeg spilte der i 6 år og har mange venner der. Jeg savner klubben litt, men er fokusert på Real Madrid og er veldig fornøyd med å være der." sa den portugisiske supervingen, ifølge Sky Sports.

Før utdelingen av "FIFA World Player"-prisen, som Barcelona-spiller Lionel Messi vant, sa Ronaldo at han synes gamlelaget har gjort det bra til nå.

"Jeg mener Manchester United har gjort det veldig bra til nå i sesongen – de har tapt to kamper den siste uken, men de er uansett nummer to i ligaen."

"Ron" legger til at utfordringen hans nå er å overvinne Barcelona – som har sanket trofeer denne sesongen.

"Vi gjør vårt beste for at Real Madrid skal vinne ligaen og Champions League. Det kommer til å bli vanskelig, men i fotball er alt mulig hvis du jobber hardt."

Kilde: Times Online og Sky Sports