– Jeg vil ikke ha et lag uten Varane

Raphaël Varane blir neppe å se på Old Trafford neste sesong dersom Zinedine Zidane får viljen sin.

Etter lengre tids spekulasjoner om fremtiden til den franske stjernestopperen tar Real Madrid-manageren omsider bladet fra munnen og kommenterer rykteflommen rundt landsmannen.

– Det er mye som blir skrevet i pressen, men han har ikke sagt noe til meg. Jeg vil ikke ha et Madrid-lag uten Varane. Han er en ung spiller som har vært her i åtte år og har gjort det veldig bra. Han er allerede i den beste klubben i verden og han vet det, sier Zidane ifølge den den spanske avisen Marca.

Det er ikke uvanlig at stjernespillere linkes til United av agenter for å få fart på kontraktsforhandlingene med klubbene sine.

Uniteds angivelige interesse for Sergio Ramos ble i sin tid brukt som et forhandlingskort av spanjolens agenter før Ramos skrev under en kontraktsforlengelse med Real Madrid.

I sommer gjorde imidlertid ikke Ed Woodward noe for å dempe linken mellom United og Varane da han fortalte utvalgte journalister på Carrington at han hadde hatt lunsj med Real Madrid-president Florentino Pérez og forhørt seg om Varane.