– Jeg tror United-kampen blir den mest emosjonelle dagen i mitt liv

Kanskje blir Huddersfield ekstra motiverte av et ønske om å gi eieren en fin avslutning?

Huddersfields sesong har vært vanskelig av flere grunner.

En ting er det åpenbare – den sportslige motgangen – men også utenfor banen har de hatt det vanskelig.

Dean Hoyle – Huddersfield-eieren som skal ha mye av grunnen til at Premier League-eventyret i det hele tatt ble til virkelighet – har hatt bukspyttkjertelbetennelse, og tilbrakte mange måneder på sykehus.

Nå blir klubben solgt, bekrefter klubben, og dermed blir hjemmekampen mot Manchester United den siste hjemmekampen under Hoyles eierskap. Han kommer til å beholde en liten prosents eierskap av klubben han har vært supporter av hele livet – og også den nye eieren har vært Huddersfield-fan gjennom hele sitt liv.

– Mitt hjerte ønsker ikke at jeg skal selge klubben, og jeg tror Manchester United-kampen sannsynligvis blir den mest emosjonelle dagen i mitt liv. Men hodet mitt forteller meg at jeg, etter ti års total dedikasjon, og med tanke på mine helseproblemer i det siste, må gjøre hva som er riktig for meg, min familie og Huddersfield Town, og det er å la en ny styreformann ta over, og ta klubben vår til nye høyder, skriver Hoyle i en pressemelding.

Hoyle fortjener en skikkelig hyllest, og det vil han nok uansett få av publikum. Om det påvirker spillerne på noen måte, er nok uvisst – de vil nok uansett være motiverte av tanken på å møte Manchester United, skulle en tro.