– Jeg trives best til venstre

Debutanten Daniel James viste seg frem på venstresiden mot Perth, men er klar på at han kan brukes i alle de tre fremste rollene i laget.

Mange er spent på hva den offensive 21-åringen kan tilføre dette United-laget, og lørdag ettermiddag fikk vi en smakebit.

James kom seg flere ganger fri på venstresiden, men dessverre traff ikke innleggene noen United-spillere foran mål.

Til pause ble han i likhet med resten av United-laget byttet ut, og 11 andre spillere fikk prøve seg etter hvilen.

 Jeg synes vi leverte en god forestilling og viste litt av det vi har jobbet med. Vi har jobbet sammen i 10 dager, og skapte noen gode sjanser før pause. Etter pause var vi mer kliniske, oppsummerer James til MUTV etter debuten. 

VÅR SPILLERBØRS: Debutantene imponerte (+)

Best til venstre

21-åringen startet kampen på venstresiden, men han, Anthony Martial og Jesse Lingard rokerte plasser ved flere anledninger.

Det var imidlertid på venstresiden James kom mest til sin rett denne ettermiddagen.

– Venstrevingen vil alltid være min favorittposisjon, men jeg liker å være allsidig, og kan spille hvor som helst fremme i banen. Det er viktig å kunne rokere, og det kan angrepsspillerne vi har, mener James. 

(Saken fortsetter under bildet)

BYTTET HELE LAGET: Daniel James var ikke på banen da United avgjorde kampen etter pause. Her jubler spillerne for James Garners scoring – Uniteds andre for dagen.

Spilt frem av Young

United-debutanten ble spilt frem av Ashley Young flere ganger tidlig i oppgjøret, og ble spurt om dette samarbeidet av MUTV.

 Med en gang jeg kom hit fortalte jeg klubben hvordan jeg liker å spille og mine styrker. «Youngy» liker å å gå innover i banen, og brukte meg mye. Det blir viktig å jobbe med det samarbeidet de neste ukene, sier James, og tilføyer:

– Jeg kom inn bak forsvarsrekka deres flere ganger, og det er det vi ønsker å gjøre. Sjefen har snakket mye om å få til det, og det er viktig for meg å gjøre det for ham.