– Jeg skal hjelpe laget å erobre en plass i Champions League

Bruno Fernandes er offensivt innstilt på banen og i intervjusonen etter kamp. Portugiseren forteller hvordan det var å score sitt første mål for klubben, samt gir et ironisk stikk til Anthony Martial.

Ole Gunnar Solskjær slaktet deler av førsteomgangen mot Watford på sin pressekonferanse etter kampen, men det som til slutt hevet United-laget var målet Bruno Fernandes scoret rett før pause.

Hans første mål for klubben.

– Dette er dagen alle spillere ønsker at skal komme. Jeg var heldig som kom på scoringslisten i kveld, og jeg er heldig som får være en del av dette vinnende laget. Det var også min første seier på hjemmebane, sier 25-åringen til MUTV etter kampen. 

– Jeg ønsker bare å hjelpe laget. Det er dette jeg ønsker å gjøre og det er dette jeg må gjøre.

Det var Fernandes som slo gjennombruddspasningen til Anthony Martial før franskmannens praktscoring. Men ettersom han scoret på egen retur får ikke Fernandes registrert en målgivende pasning og for det sender han et vennlig stikk til United-spissen.

– Jeg håper Anthony scorer oftere når jeg sentrer til ham og slutter å skyte forså å sette returen etterpå. Da mister jeg jo målgivende pasninger. 

– Han scoret ikke på pasningen min, men i kveld var ikke det min feil.

SOLSKJÆR: – Han har temperamentet til Verón og kvaliteten til Scholes

VIKTIG BRIKKE: De offensive problemene i Solskjærs United har blitt betydelig mindre etter at Bruno Fernandes kom til klubben.

Som Martial, scoret også Fernandes på Old Trafford mot Watford. Målet kom fra straffemerket da portugiseren viste frem sin litt spesielle hoppeteknikk.

– Det er slik jeg skyter straffer. Jeg har selvtillit når jeg gjør det på denne måten. Jeg skyter annerledes også, men i dag ønsket jeg å score så jeg prøvde det. Jeg var heldig som scoret. 

Med to av to seirer i ligaen etter vinterpausen har United klatret på tabellen og henger nå tettere på i kampen om de viktige Champions League-plassene.

– Alle vet at vi ønsker å nå plassene som gir Champions League-spill. Jeg er her for å hjelpe laget å erobre en plass i Champions League, og jeg ønsker å fortsette å vinne kamper for klubben. 

BØRSEN: (+) – Det lyser en vilje av ham som er helt unik