– Jeg ønsker Cristiano alt det beste

Avram Glazer ga et kort, men uhyre sjeldent intervju, i natt. Der benyttet han anledningen til å takke Cristiano Ronaldo for alt portugiseren har gjort for United.

Avram Glazer er en av de seks Glazer-søsknene som sitter med aksjemajoriteten i Manchester United og er sammen med broren Joel den som fronter eierskapet på vegne av familien.

62-åringen ble stanset av Sky Sports i natt (norsk tid) på vei til en tilstelning og konfrontert med Cristiano Ronaldos kritikk av familien.

LES OGSÅ:
«For tidlig å sprette champagnen»
Her er elleve mulige oppkjørere av United

I det mye omtalte intervjuet med Piers Morgan forklarte Ronaldo at Uniteds amerikanske eierfamilie ikke bryr seg om United, kun om penger.

Avram Glazer var imidlertid ikke interessert i å ta opp hansken og fortsette ordkrigen som Ronaldo startet.

– Det jeg kan si om Cristiano Ronaldo er at han har vært en stor Manchester United-spiller. Jeg setter pris på alt han har gjort for klubben og ønsker ham alt det beste for fremtiden, sier Avram Glazer til Sky Sports.

SJELDEN UTTALELSE: Avram Glazer (t.v) og broren Joel gir nesten aldri intervjuer om sitt eierskap i Manchester United, men Avram Glazer benyttet anledningen til å ønske Cristiano Ronaldo lykke til med fremtiden i en kort intervju med Sky Sports.

United-eieren, og direktøren, fikk også spørsmål om hvorfor det nå er rett tidspunkt for familien å se på mulighetene for å selge United.

– Styret annonserte at vi har gått gjennom en prosess der vi har bestemt oss for å se på ulike strategiske alternativer og det er det vi nå gjør.

På spørsmål om hvorfor Glazer-familien ikke har solgt klubben for lenge siden slik fansen har ønsket svarte Avram Glazer noe unnvikende.

– Igjen, vi har vært gjennom en prosess der vi nå skal se på ulike strategiske alternativer og se hvor det leder oss. Jeg ønsker alle en god Thanksgiving, sa Avram Glazer.  

Tirsdag kveld kom nyheten om at Glazer-familien nå ønsker å se på ulike alternativer med sitt eierskap for Manchester United. Et av alternativene er at familien åpner for et salg av klubben etter et 17 år langt kontroversielt eierskap.