– Jeg må score mål

Anthony Martial har snakket i forkant av kampen mot Wolverhampton.

23-åringen scoret det uhyre viktige 2-0 målet mot Chelsea i første serierunde. United storspilte i andreomgang og knuste til slutt topp 4-rivalen 4-0.

I den kampen startet at han som spiss, men byttet posisjon med Marcus Rashford utover i kampen. Det er noe han selv syntes var helt greit.

– Det er bra for oss å spille på litt forskjellige posisjoner, det gjør det nemlig vanskeligere for motstanderen å forholde seg til oss.

– Stort ansvar

I forkant av kampen mot Wolves på mandag har franskmannen snakket med Uniteds offisielle app og er klar over at det hviler et stort press på han etter at han fikk draktnummer ni.

– Fra jeg var liten gutt har jeg alltid spilt spiss, men det går fint å spille på kanten også. Det er en posisjon jeg liker å spille i.

– Samtidig er det godt å være tilbake til en litt mer sentral rolle, og jeg håper å kunne hjelpe laget og score mange mål.

– Nå som jeg har nummer ni tilbake igjen har Ole (Gunnar Solskjær) sagt til meg at det er et stort ansvar og at jeg må score mål, så det er det jeg skal prøve på.

NYTT DRAKTNUMMER: Anthony Martial skal spille med nummer 9 på ryggen denne sesongen.

– Må finne en løsning

United møter Wolves mandag kveld og Martial er klar på at United må fremstå på en annen måte enn det de gjorde forrige sesong i bortekampene mot «ulvene».

– De kjempet, jobbet hardt og passet alltid på deg. Med engang man fikk ballen i beina var de på deg for å prøve å vinne den tilbake. Det var alltid en eller to spillere som jaget deg.

– Jeg mener de spilte bra i disse to kampene, men nå er det opp til oss å finne en løsning, slik at vi kan unngå det som skjedde forrige sesong.

PS: Skulle franskmannen score mot Wolverhampton vil det bli hans mål nummer 50 for United.

PS: United tapte 2-1 mot Wolverhampton både i Premier League og FA-Cupen forrige sesong.

Les også: United er verdens mest populære klubb