– Jeg likte ikke en eneste ting med Manchester – det var grusomt

At Ángel Di María ikke fant seg til rette i Manchester United etter overgangen fra Real Madrid er ikke akkurat en overdrivelse, og mens han var her kom det også ganske tydelige signal på at familien ikke helt fant seg til rette i byen heller.

Allerede før argentineren kom til United skal familiens forhold til byen ha vært ganske dårlig, og Jorgelina Cardoso (Di Marías kone) sier i et intervju med Los Angeles de la Manana (her gjengitt av Evening Standard, her gjengitt av den argentinske sportsavisa Óle) at de to kranglet da tilbudet fra United kom.

– Jeg husker at Ángel kom opp til meg og sa «det har kommet et tilbud fra Manchester United, kanskje vil få litt mer finansiell trygghet…». Vi kranglet om det. Jeg sa til ham at det ikke var noen sjanse for det, og at han fikk dra på egenhånd. «Jo, kom igjen, la oss dra» sa han.

– Det var mye penger involvert, og etterpå kalte spanjolene oss «money grabbers», og de hadde rett! Hvis du jobber for en bedrift, og det kommer en konkurrent og tilbyr å betale deg dobbelt, så tar du det tilbudet!

IKKE GLAD I MANCHESTER: Ángel Di María og kona.

– Jeg ønsket ikke å dra til Manchester fordi jeg på den tiden var venn med Gianinna Maradona, som var gift med Agüero, og vi fløy fra Madrid for å besøke dem i Manchester i to-tre dager da Ángel hadde noen dager fri i Real Madrid. Det var grusomt! Alt var grusomt.

– Da vi dro derfra sa jeg «dra til hvilket som helst land – bare ikke England» til ham.

– Uansett, ett år senere var vi i England, og det var grusomt. Jeg likte ikke en eneste ting ved det, ingenting. Kvinnene er alle tynne og skikkelig rare, og er sminket opp som dukker. Du går nedover gata og vet ikke om folk kommer til å drepe deg eller hva de vil gjøre. Maten er motbydelig.

– Jeg sa til ham: «kjære, jeg ønsker å drepe meg selv fordi klokka er to på ettermiddagen, og det er allerede kveld»

Det ble ikke overraskende med den ene sesongen i Manchester United for Ángel Di María, som sammen med Jorgelina flyttet til Paris, hvor de har blitt værende siden.