– Jeg lærte at hvis du gir rom til Bruno Fernandes, så er du død

Carlo Ancelotti har snakket om onsdagens kamp. 61-åringen planlegger å bruke sitt beste lag av de spillerne han har til rådighet.

Everton ligger på fjerdeplass i Premier League etter å ha vunnet sine tre siste kamper, og er blant annet foran lag som både Chelsea, Tottenham og Manchester City.

Mot Manchester United gikk de på et hjemmetap, men onsdag kveld har de en mulighet til å revansjere seg.

– Vi kommer til å bruke vårt sterkeste lag

Toffees-sjef Carlo Ancelotti har holdt sin pressekonferanse før ligacupmøtet med Manchester United.

– Dette er en viktig turnering for oss. Everton har aldri vunnet den. Vi er to kamper fra finalen, så det ville vært fantastisk å spille i en finale om mulig. Vi kommer til å bruke vårt sterkeste lag, fortalte Ancelotti.

Everton har vært i finalen ved to anledninger. I 1977 var det behov for tre oppgjør for å få avgjort mellom Everton og Aston Villa, og til slutt gikk Villa seirende ut 3-2 av en omkamp som ble spilt på Old Trafford.

Det ble omkamp i 1984 også mot erkerival Liverpool, denne gangen bare én omkamp, og omkampen som endte med 1-0-seier til Liverpool ble spilt på Manchester Citys Maine Road.

Onsdagens oppgjør spilles på Goodison Park, og Everton er en av de få klubbene som har lov til å ha supportere på kampene sine.

– Å spille på Goodison Park kan være en fordel på grunn av fansen vår, selv med bare 2000 supportere, fastslo Ancelotti.

TOMT: Det var et tomt Goodison Park forrige gang Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kom på besøk, men i onsdagens kamp kan Everton ha opptil 2000 supportere.

– Jeg lærte at hvis du gir rom til Bruno Fernandes, så er du død

I likhet med Everton har Manchester United vist god form i ligaen.

– United er et lag som generelt har gjort det veldig godt. Å ryke ut i Europa kan ha påvirket dem, men de har gjort det godt i Premier League, og har spillere av topp, topp kvalitet, mente Ancelotti.

En av spillerne italieneren sannsynligvis sikter til der, er Bruno Fernandes, som har scoret tre mål på sine to kamper mot Ancelottis Everton. Men hva har Ancelotti lært av å møte Fernandes to ganger?

– Jeg lærte at hvis du gir rom til Bruno Fernandes, så er du død. Han er en fantastisk spiller, og nøkkelfaktoren til United, og vi må ta hånd om dette, sa Ancelotti.

Så får tiden vise om Fernandes spiller fra start mot Everton også, eller om dette blir en kamp hvor han får hvile fra start.

LIKER SEG PÅ GOODISON PARK: Bruno Fernandes.

James Rodríguez mangler

En som ikke er med mot United, er James Rodríguez.

– James er ikke tilgjengelig, sa Ancelotti.

– Vi er ikke bekymret, men vi er triste siden James er en viktig spiller for oss. Men om han ikke er i stand til å spille, så er han ikke klar, vi kan presse og tvinge ham tilbake. Vi må vente litt slik at han kan komme tilbake på skikkelig måte.

Ellers skal Lucas Digne, Fabian Delph, Jean-Philippe Gbamin og Allan være ute av spill, mens Andre Gomes fort kan være tilbake.

MANGLER MOT UNITED: James Rodríguez.