– Jeg lærer dag for dag, og kommer til å spille bedre

Det er mer i vente fra Fred, tror 26-åringen selv.

Fred er Uniteds femte dyreste spiller noen gang, bare slått av Pogba, Maguire, Lukaku og Di Mária.

Det er vel ikke spesielt kontroversielt å si at prestasjonene i liten grad passer til overgangssummen hittil.

Brasilianeren mener selv han trengte litt tilpasningstid, og tror at han kommer til å bli bedre fremover.

– Min første sesong var vanskelig, men det er normalt når en fotballspiller skifter liga. Den ukrainske ligaen er ikke like god som Premier League. Det går raskere og er mer fysisk her, forklarer Fred i et intervju med Daily Telegraph.

– En må starte kamper sterkt, og avslutte dem sterkt. Det er fullt kjør i 90 minutter, og det tar tid å tilpasse seg engelsk fotball når du kommer fra Ukraina, selv om jeg spilte mot noen av de beste lagene i Champions League, men jeg tror jeg er i ferd med å tilpasse meg.

– Jeg lærer dag for dag. Jeg føler at jeg blir bedre. Jeg kommer til å spille bedre, sier Fred.

BLID TYPE: Fred.

Han trives godt utenfor banen.

– Jeg liker Manchester. Min familie er her, og de liker også byen. De snakker engelsk. Jeg tar engelsktimer også, men det er ikke mulig hele tiden siden vi reiser mye, men vi snakker mange språk her.

– Jeg har et godt forhold til manageren og til trenerne. Jeg snakker med [Mike Phelan] hver dag, og med Michael [Carrick] og Kieran [McKenna]. Michael spilte i min posisjoner, så han vet hva han snakker om. De oppmuntrer meg alltid, og jeg kjenner på støtten fra fansen også, og jeg takker dem for det.

PRØVER Å HJELPE FRED: Michael Carrick, her sammen med sjefen.

Mot Liverpool fikk Fred dårligst karakter av alle United-spillerne av både united.no-journalist Eivind Brennhovd Holth og av leserne, mens han andre steder fikk mer ros for jobben han gjorde.

I vår gjennomgang av Opta-statistikk kom han også godt ut på flere områder.

– Personlig er jeg fornøyd med hvordan jeg spilte i min første clasico mot Liverpool. Vi er bare alle litt frustrerte over at vi ikke klarte å holde på ledelsen, men det var oppmuntrende.

– Vi spilte med et veldig godt tempo. Vi trengte det, for vi har ikke startet godt i ligaen, men vi spilte med hjerte, kraft og angrep hurtig, spesielt i førsteomgangen. I andreomgangen fortsatte vi bra, men det var mer jevnt.