– Jeg kan ikke se for meg å være noe annet sted

Det er ikke alt ved en landslagsjobb som ville fristet Casey Stoney noe særlig.

Manchester United-kvinnene har hatt en god start på 2019/20-sesongen.

Det startet med to knepne ligatap mot de to beste lagene fra fjorårssesongen (City og Arsenal), før det har blitt fem seiere på rad, inkludert mot Manchester City i ligacupen.

– Jeg tror vi er på sporet. Vi overgår sannsynligvis forventningene. Jeg prøver å passe på at spillerne beholder bakkekontakten, for ja, det snakkes en del om at de gjør det bra, sier Casey Stoney i et intervju med Daily Telegraph.

Stoneys imponerende arbeid i United gjør at hun innimellom snakkes om som en kandidat til England-jobben.

– Jeg er veldig fornøyd hvor jeg er. Jeg elsker virkelig å jobbe daglig med spillerne mine og med støtteapparatet. Du får ikke det som landslagssjef. Jeg kan ikke se for meg å være noe annet sted.

Stoney signerte nylig ny kontrakt med United.

POPULÆR BLANT FANSEN: Casey Stoney.

Vil heller spille på Leigh Sports Village enn Old Trafford – foreløpig

Søndag spiller United borte mot Chelsea, som hadde 24 000 tilskuere på sin åpningskamp på Stamford Bridge denne sesongen. Denne kampen spilles på Kingsmeadow, hvor Chelsea-kvinnene vanligvis spiller sine hjemmekamper, men fire av seks kamper denne helga spilles på herrenes stadionanlegg.

United er et av lagene som foreløpig ikke har annonsert noen planer om å spille på herrelagets stadion denne sesongen. Det er Stoney komfortabel med.

– Min følelse er: la oss spille på Leigh Sports Village. La oss sørge for at vi investerer markedsføringen i å la det bli utsolgt der regelmessig, noe som skaper en utrolig atmosfære, heller enn å ha 20 000 på Old Trafford hvor det vil føles som en spøkelsesby.

SPILTE FREMFOR MANGE SUPPORTERE: I serieåpningen på Etihad Stadium.

– Kanskje har jeg et kontroversielt syn på det, men Chelsea ga bort billettene sine. Det var 24 000 som kom, så det var ikke «utsolgt» – og de solgte jo uansett ikke billetter. Det er herlig for spillerne når det gjelder å spille under press, men det ble ikke noen endring videre til neste kamp. Jeg sier ikke at det aldri vil bli en kamp på Old Trafford, selvsagt vil det det, men foreløpig føler jeg at det bare er enkeltkamper som ikke betaler seg.

Problemet med å ha kampene på Leigh Sports Village, kan være at det er litt større ork å komme seg til enn hva det ville vært med kamper nærmere Manchester sentrum. Stoney anerkjenner at det er en utfordring.

– Vår stadion er ikke veldig enkelt å komme seg til med tanke på transport, så vi ser på det for øyeblikket. Det handler om å gjøre det så tilgjengelig som mulig, men det er ikke å gi det bort gratis. Det devaluerer produktet du prøver å selge, etter min mening.