Ny kontrakt for Casey Stoney

Kvinnlagets suksessmanager, Casey Stoney, har forlenget kontrakten med United.

Nå er det klart at hun minst skal lede det drøyt ett år gamle laget frem til sommeren 2022.

– Jeg er ekstremt stolt over å jobbe med United, og det er en ære å være trener for et så hardtarbeidende og talentfullt lag. Jeg vil benytte denne sjansen til å takke klubben for den fantastiske støtten de har gitt meg siden vi startet denne reisen sammen, og tilliten de viser til det vi bygger her, sier hun i en kommentar til manutd.com

– Jeg må også få nevne fansen, som har vært helt utrolige. Vår jobb er å levere for dem slik at de kommer tilbake uke etter uke, og det fortsetter de å gjøre – stolt syngende fra tribunen.

– Til slutt vil jeg også takke spillerne og teamet mitt for det høye nivået har fått på plass de siste 16 månedene både på og utenfor banen. Vi har en spesiell gruppe som er bevisst på verdiene United skal ha som klubb, og det er en spennende tid fremover, fortsetter hun.

Stoney tok på rekordtid utfordringen det var å sette sammen et slagkraftig United-lag for halvannet år siden.

Det laget hun samlet sammen rykket umiddelbart opp til den engelske toppdivisjonen, og nå har de over flere kamper vist at de også kan kjempe med de aller beste engelske lagene – som altså er lag helt i europatoppen.

Derfor var Ed Woodward selvsagt også fornøyd med forlengelsen.

– Jeg er veldig fornøyd med at hun har gitt fremtiden sin til United. Det hun har oppnådd hittil har vært veldig imponerende (…). Profesjonaliteten hennes som hovedtrener er helt på topp, og det gjenspeiles også i lagets prestasjoner og resultater denne sesongen. Hun har også ivaretatt filosofien vår med at det skal være en vei frem til førstelaget fra akademiet, sier han.

Etter to strake 1-0-tap mot Arsenal og Manchester City, har United vunnet fem strake kamper nå og det helt uten å slippe inn mål.

Neste ligakamp spilles neste helg, borte mot et sterkt Chelsea-lag.

Se alle resultater, terminliste og kampreferat for kvinnelaget her.