– Jeg håper vi kan fortsette der vi slapp

Bruno Fernandes, Nemanja Matic, Brandon Williams og Angel Gomes har alle snakket om hvordan det er å være tilbake i trening igjen.

Det er litt over en uke før Premier League er i gang igjen for Uniteds del, men først skal det mest sannsynlig spilles en treningskamp mot West Bromwich.

I et intervju med klubbens offisielle app har Bruno Fernandes, Nemanja Matic, Brandon Williams og Angel Gomes snakket om hvordan det er å være tilbake.

– Vi har ventet på dette øyeblikket

Bruno Fernandes har vært en åpenbaring i United-trøya. Nå er den kreative midtbanespilleren veldig fornøyd med å være tilbake på treningsfeltet.

– Vi er veldig glade. Treningene er intense og gode. Vi har ventet på dette øyeblikket, fordi vi elsker fotball.

Midtbanekollega Matic er også fornøyd med hvordan ting har vært etter at spillerne returnerte til treningsfeltet.

– Det er alltid hyggelig å se venner og trene med dem. Jeg tror alle er fornøyde med å være tilbake.

United gikk elleve kamper ubeseiret før koronaviruset satte en stopper for fotballen. Fernandes håper at laget kan fortsette i den samme formen som før pausen.

FUNNET TONEN: Bruno Fernandes og Nemanja Matic har funnet tonen både på og utenfor banen.

– Jeg håper vi kan fortsette der vi slapp og kanskje bedre enn det. Det er veldig viktig og den første kampen for oss er en fin mulighet og jeg håper vi kan avslutte sesongen godt.

Matic trekker frem at det blir rart å spille uten tilskuere, men at det er noe United må takle.

– Jeg savner fotball og jeg savner presset før kampene. Det vil blir rart å ikke spille foran supporterne, men det må vi takle. Vi får i det minste møtt andre lag og forhåpentligvis kan vi starte bra. 

Nye rutiner

– Forskjellen er at vi må ankomme på andre tidspunkt og ikke gjøre som vi gjorde før. Det viktigste er at vi kan trene og være på treningsfeltet sammen, sier Fernandes.

Serbiske Matic sier at det ikke er noe problem med de nye rutinene og at treningene er akkurat som før.

– Det er lett. De nye rutinene er at vi må sjekke temperaturen våres hver morgen, vaske hendene og holde avstand så godt som mulig, men treningen er normal. Det er bare noen få annerledes ting før treningen.

Ungguttene gleder seg

Brandon Williams har hatt en meget bra sesong på venstrebacken for United. I likhet med mer rutinerte Fernandes og Matic er unggutten glad for å være tilbake i trening igjen.

– Det er godt å være tilbake å få møtt alle spillerne igjen, mens vi samtidig prøver å komme tilbake til normalen. Jeg gleder meg veldig til den første kampen.

Angel Gomes er enig med de tre andre og er fornøyd med hvordan treningene har blitt gjennomført.

– Treningene har gått bra og det er fint å se guttene igjen.

TALENTER: Med tett kampprogram er det ikke umulig at disse at Brandon Williams og Angel Gomes vil få spilletid denne sommeren.

– Jeg gleder meg til å spille fotball igjen, men vi vil selvfølgelig savne publikum, sier Gomes.

Publikum blir det altså ikke med det første, men United-supportere kan glede seg til å se laget sitt på TV igjen neste fredag.