– Jeg hadde en lignende skade, og var ute i fire måneder

Robin van Persie og Marcus Rashford har mange ting til felles, og nå ser det også ut til at de to superspissene har opplevd samme type skade. Det lover i tilfelle dårlig for Uniteds nummer 10.

Det skrives mye rundt Rashford sin skade. Etter kampen mot Wolverhampton forrige onsdag ville ikke Solskjær love noe, men håpet på å se engelskmannen mot Liverpool.

Det ble ingen Rashford å se på Anfield, og skaden skal visstnok være verre enn antatt. Etter Liverpool-kampen på søndag sa Solskjær følgende:

– Jeg er ikke lege, men normalt tar en slik skade seks uker, og så den tiden det tar å bli kampklar igjen. Det vil bli nye undersøkelser etter helga, sa United-manageren.

Som om ikke United har vært uheldige nok på skadefronten denne sesongen, må laget nå klare seg uten sin fremste målscorer i et uvisst antall kamper.

SKADET: Ifølge Solskjær får vi ikke se engelskmannen på en stund. Her i FA-cupkampen mot Wolves 15. januar.

Ifølge Manchester Evening News har tidligere United-spiss Robin van Persie uttalt seg til Premier League om skaden til Rashford. I den anledning kommer ikke den tidligere storscoreren med noen optimistiske meldinger.

– Jeg hadde en lignende skade, ett tretthetsbrudd i korsryggen.

– Jeg var ute i fire måneder. Du kan ikke gjøre så mye heller, bare hvile og la skaden leges.

Van Persie advarer derfor United med å ikke slippe 22-åringen for tidlig fra skade, og oppfordrer heller til å være tålmodige med prosessen.

– Selv nå, selv om jeg ikke har smerter eller noe, så er det et sensitivt område. Så du må være veldig varsom med en sånn skade.

Hvis vi skal sammenligne nederlenderens erfaringer med ryggskaden til Rashford, vil vi med andre ord kunne forvente å se superspissen tilbake så sent som i mai. La oss håpe på at det ikke blir en realitet.