– Jeg hadde en følelse av at jeg skulle score

Akkurat som i april fortalte Scott McTominays sjette sans ham at han kom til å score. Men heller ikke denne gangen holdt det til seier.

I det som var skottens 25. hjemmekamp scoret den formsterke midtbanespilleren sitt første mål for Manchester United på Old Trafford.

Og for en måte å gjøre det på.

McTominay avsluttet et angrep som virket å være ødelagt ved å sende ballen som et prosjektil til høyre for Bernd Leno, som ikke kunne gjøre annet enn å sende et langt blikk etter kremmerhuset.

– Jeg hadde en følelse av at jeg skulle score i dag, og jeg hadde den samme følelsen mot Wolverhampton. Kanskje er det noe med søvnen min? kunne McTominay fortelle MUTV etter kampen.

– Det er selvfølgelig en fantastisk følelse å få mitt første mål på Old Trafford. Jeg har scoret her for reservelaget også, men det var helt spesielt å gjøre det foran så mange fans.

Men akkurat som da 22-åringen scoret mot Wolverhampton og Huddersfield, holdt det ikke til tre poeng.

SE VÅR OPPSUMMERING AV 1-1-KAMPEN:

VAR-situasjonen: – Forvirret

En feil av Axel Tuanzebe ga Pierre-Emerick Aubameyang muligheten til å kvittere alene med David de Gea.

Utligningen ble først avblåst for offside av assistentdommeren, før målet ble godkjent av VAR.

– Jeg var forvirret, og jeg ante ikke om det var offside eller ikke. Det er vanskelig med VAR. Jeg må se det i reprise. Alle gjør feil, og vi er store gutter som går videre.

20 minutter før slutt kunne McTominay likevel blitt matchvinner. Headingen på innlegget fra Ashley Young gikk imidlertid over tverrliggeren.

– Jeg skulle scoret på hodet også. Vi hadde mange sjanser, og vi må bli mer kliniske foran mål. Vi har sagt det i flere uker nå. Vi må også skape flere sjanser, og det er noe treneren vil gjøre noe med på treningene.

Faktisk hadde Arsenal (5) flere skudd på mål enn United (4) på Old Trafford. Det har ikke skjedd i en ligakamp siden 2009. Det er også første gang London-laget er ubeseiret på bortebane mot United siden 2000.

SPILLERBØRSEN: (+) Selv Scholes ville vært stolt

SCORING: Scott McTominay scoret sitt første mål på Old Trafford mot Arsenal.

– Lagånden er god

For Uniteds del begynner mangelen på scoringer å få konsekvenser på tabellen.

I åtte kamper på rad har ikke laget scoret mer enn ett mål.

Forrige gang klubben tok mindre enn ni poeng på de sju første kampene var i 1989.

– Vi er i Manchester United, og alt skal dokumenteres i media. Vi er en fin gruppe, og lagånden er god, forsikrer McTominay.

– Det er skuffende med tanke på sjansene vi hadde. I de første 45 minuttene var vi på tå hev, aggressive og gjorde de riktige tingene. Vi var på vei mot tre poeng, men vi må slutte å gjøre feil som koster oss poeng. Alle i garderoben er klar over det. Men det er tøft, for vi var det beste laget lenge.

Torsdag møter McTominay og lagkameratene AZ i Europa League.

SOLSKJÆR: – Vært gode i seks av sju kamper