– Jeg gjorde det godt, og så spilte jeg ikke neste kamp

Sánchez forsvarer egne prestasjoner i United-drakta.

Alexis Sánchez har reist til Inter på lån, etter det som hittil har vært en særdeles lite heldig United-karriere.

Skader har vært et problem, men mest av alt har det vært et problem at Sánchez ikke har levert til forventningene de gangene han har spilt. Daniel James har allerede like mange United-ligamål som 30-åringen.

På en pressekonferanse før Chiles kamp mot Argentina snakket Sánchez om hva som gikk galt i United.

– Jeg ville likt å spille mer med Lukaku. Jeg synes vi gjorde det bra de få gangene vi spilte sammen, sa chileneren om samarbeidet med spilleren han nå skal spille sammen med i Inter.

– Da jeg startet under Mourinho i den andre sesongen, så spilte jeg alltid 60 minutter, gjorde det bra, og så i neste kamp spilte jeg ikke. Hvis en ser på statistikkene, så tapte vi ikke en kamp jeg startet.

– Selv mot Juventus startet jeg, og hva gjorde vi? Vi slo Juve 2-1. Jeg tapte ikke en kamp, og jeg reiste ubeseiret [fra start], selv om det noen ganger var 60 eller 70 minutter.

HAR FORLATT KLUBBEN PÅ LÅN: Alexis Sánchez.

For ordens skyld sjekket vi om det stemmer at han var ubeseiret – og det stemmer at United i 2018/19-sesongen ikke tapte en eneste kamp Sánchez startet. I 2017/18 startet han derimot i fem av de seks kampene United tapte etter at han ble hentet inn fra Arsenal i januar.

Sánchez kunne ellers fortelle om flere tilbud om spill andre steder.

– Jeg har alltid tilbud. De fortalte meg om Miami, men jeg har fem eller seks år igjen på et godt nivå i Europa. Men kanskje en dag kan jeg spille USA. Jeg ville likt veldig godt å spille der. [MLS] er en voksende liga som er veldig god.