Vi fulgte landskampene

Det ble 2-0 til Belgia over Sverige, mens Paraguay utlignet sent mot Evras Frankrike.

VM-lagene har startet sin oppkjøring før turneringen braker løs i São Paulo 12. juni.

Søndag kveld ble Sverige-Belgia og Frankrike-Paraguay spilt, og vi oppdaterte denne saken med den viktigste informasjonen etter hvert som ting skjedde i de to kampene.

Disse oppdateringene finner du nederst i saken.

Marouane Fellaini spilte hele kampen for Belgia i forrige belgiske landskamp, mens Adnan Januzaj imponerte i debuten da han kom inn i samme kamp.

I denne kampen startet ingen av dem, men de var på benken. Marouane Fellaini kom inn mot slutten. Belgia stilte med følgende lag:

Patrice Evra startet på venstrebacken for det franske landslaget mot Paraguay, og han var også på banen da kampen ble avsluttet.

LIVE

20.30: Sverige-Belgia er i gang, foreløpig altså uten Januzaj på banen.

20.35: Tyskland startet sin kamp mot Kamerun omtrent samtidig. Skal vi tro enkelte medier er bortimot hele Tyskland-laget fremtidige United-spillere. United.no kommer likevel ikke til å nevne noe mer fra den kampen om ikke United kjøper en tysker i løpet av kampen… Frankrikes kamp mot Paraguay starter 21.00.

20.50: Det Zlatan-løse (han er på benken) Sverige har startet best mot Belgia. Det må være fordi Januzaj mangler fra start… Eller savner de Fellaini, tro? Han har vært bedre for Belgia enn han har vært for United, men midtbanen til Belgia skal uansett være god nok også uten ham!

20.57: Nasjonalsangene blir avspilt i Nice nå, og det er snart klart for Frankrike mot Paraguay.

21.05: MÅL! Belgia har tatt ledelsen 1-0. Lukaku fortsetter der han slapp sist, og gir det belgiske landslaget ledelsen.

21.16: Pause, Sverige 0-1 Belgia.

21.33: Andre omgang er i gang mellom Sverige og Belgia. Ingen bytter foreløpig. Fortsatt 0-0 mellom Frankrike og Paraguay.

21.45: Evra blir taklet ute ved sidelinjen. Ikke så stygt, men Evra blir irritert fordi taklingen var såpass meningsløs. Redselen for å miste VM sitter nok litt i alle spillerne nå.

21.49: PAUSE, Frankrike 0-0 Paraguay. Patrice Evra har gjort det OK. Det kommer en rapport som handler om Evras innsats etter kampen.

21.57: Belgia har gjort et offensivt bytte… men det er Chadli som har kommet inn, ikke Januzaj. Rundt 20 minutter igjen.

22.05: Andre omgang er i gang mellom Frankrike og Paraguay. Det er gjort noen bytter, men Evra er fortsatt med.

22.06: MÅL! Belgia opp i 2-0 mot Sverige. Eden Hazard med målet. Fortsatt ingen Januzaj (eller Fellaini).

22.12: Fellaini var meldt å ikke være med i troppen, men er tydeligvis det likevel, siden han nå har kommet inn for målscorer Hazard.

22.21: SLUTT. Sverige 0-2 Belgia.

22.36: Fortsatt målløst i Frankrike, og Evra er fortsatt på banen.

22.42: MÅL! Frankrike går opp i 1-0. Griezmann scorer etter litt klabb og babb i etterkant av et hjørnespark. Hans første Frankrike-scoring!

22.50: MÅL! Paraguay utligner sent på en dødball!

22.58: SLUTT! Frankrike 1-1 Paraguay. Evra-rapport følger.