– Januzaj hjalp meg masse

Adnan Januzaj imponerer også utenfor fotballbanen.

 Med sin imponerende kroppsbeherskelse og blendende teknikk, har Adnan Januzaj fått mye velfortjent skryt denne sesongen. På banen har belgieren imponert publikum med sine utrolige ferdigheter, og har måttet tåle sammenlikninger med blant andre Cristiano Ronaldo.

Adnan Januzaj har tidligere fått skryt for sine gode holdninger også utenfor banen, og nå kan 18-åringen notere seg enda mer skryt. Denne gangen er det 19 år gamle Charni Ekangamene som forteller om hvordan Januzaj har hjulpet ham å slå seg til rette i Manchester United.

Manchester United U21 v Tottenham Hotspur U21 - Barclays U21s Elite Group Final
GODE VENNER: Ekangamene og Januzaj opplever ting sammen både på og utenfor banen. Her fra U21-finalen i mai 2013.

19-åringen kom til Manchester United fra Royal Antwerp i 2010, men det var ikke før Adnan Januzaj ankom Manchester tolv måneder senere at han virkelig følte seg hjemme.

– Jeg hadde et par vanskelig måneder da jeg kom hit, men overgangen til Januzaj ett år senere forandret tilstanden. Vi er gode venner, fortalte an til Gazet van Antwerpen, og la til:

– Alle stjernene på laget kjenner meg. Vi spiser og ler mye sammen.

Ekangamene var blant United-spillerne som reiste til Birmingham før jul, men belgieren fikk ikke plass i den 18-mannssterke troppen møtte Aston Villa.