Italia vant uten å imponere

Matteo Darmian leverte en typisk Darmian-kamp i en like typisk Italia-seier.

Straffespark, ettmålsseier, røde kort og tre poeng til Italia. Det kunne ikke blitt mer typisk da Antonio Contes menn slo Bulgaria og inntok tabellteten.

Det begynte dramatisk på Stadio Renzo Barbera, og allerede før det var spilt fire minutter ble Antonio Candreva tildelt straffespark for andre kamp på rad.

Daniele De Rossi var iskald fra straffemerket og sendte keeperen feil vei, men jubelen ble avbrutt av dommeren som ga ham beskjed om å ta straffesparket på nytt.

Også den andre gangen var De Rossi klinisk, og da italienerne ventet lenge nok med å løpe inn i straffefeltet, ble scoringen godkjent.

Romas midtbanespiller hadde tydeligvis bestemt seg for å stjele alt showet denne dagen, og etter 55 minutter dro dommeren frem det røde kortet etter at De Rossi sendte av gårde et spark mot lian Micanski, som hadde klart å irritere på seg italieneren i en duell. Også Micanski fikk se det røde kortet i situasjonen.

Matteo Darmian spilte hele kampen for Italia, i det som var en veldig typisk Darmian-prestasjon. Han var som vanlig veldig solid på høyrebacken, og var som alltid veldig ivrig på å komme på utsiden av Antonio Candreva, som ofte ønsket å søke innover i banen.

Etter hvert handlet det mest om å ta vare på 1-0-ledelsen for det blå hjemmelaget. Med seieren topper Italia gruppen sin foran Norge og Kroatia når to kamper gjenstår.