Isak på scoringslista

Norges U18-landslag er på samling i Sverige, og onsdag ettermiddag spilte de en treningskamp mot Island.

Det endte med at islendingene vant 3-1.

Lenge stod det 3-0, men innbytter Isak Hansen-Aarøen reduserte for Norge noen minutter før slutt. Fotball.no beskriver det som at han trillet reduseringen inn via stolpen.

Hansen-Aarøen ble byttet inn i det 57. minutt.

Seiere for England-unggutta

Både Tyler Fredricson og Kobbie Mainoo skal ha spilt hele kampen da Englands U18-landslag vant mot Nederland i en kamp som ble spilt i Spania.

England vant 1-0 etter å ha avgjort på overtid. Mainoo var, så vidt vi kunne se, viktig i startfasen av angrepet som førte til scoringen.

U18-landslaget ledes for øvrig av Neil Ryan, som tidligere har jobbet i flere ulike roller (inkludert U18-trener) for United.

U19-landslaget vant ellers 2-0 mot Montenegro i en EM-kvalifiseringskamp. Både Sam Mather og Omari Forson kom inn som innbyttere. Forson kom inn i det 58. minutt (noen minutter før 1-0-scoringen), mens Mather kom inn i det 86. minutt.

Jack Kingdon og Louis Jackson spilte begge fra start for Skottlands U18-landslag i en treningskamp mot Polen. Det endte med et 0-1-tap. Vi vet i skrivende stund ikke om Kingdon eller Jackson spilte hele kampen.