Hull vurderer Manucho

Hull-manager Phil Brown ønsker å hente Manucho til KC Stadium på permanent basis.

I midten av januar 2009 ble Wayne Rooney strekkskadd og satt ut av spill i flere uker. Til tross for dette, ble spisskollega Manucho kun et par dager senere lånt ut til Hull for resten av sesongen. Dette så ut til å være en klar indikasjon på at Sir Alex Ferguson & co. ikke var helt tilfreds med spissens utvikling siden overgangen fra Petro Atlético.

I løpet av utlånsperioden på KC Stadium fikk Manucho 17 kamper, men spissen maktet kun å score to mål.

Nå er den 188 cm lange spissen tilbake på treningsfeltet på Carrington. Manucho har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, men i dag melder avisen The Hull Daily Mail, om vi skal tro Sky Sports, at Phil Brown vurderer å bruke litt av sommerens overgangsbudsjett på å hente tilbake angriperen – på permanent basis denne gangen.

"The Tigers"-sjef Phil Brown, ønsker visstnok å styrke stallen med to angripere før kommende sesong, og nå skal Brown ha forhørt seg om muligheten for å hente angoleseren.

"Manucho har så mye å gi at vi er villig til å strekke oss langt, men alt har sin pris."

"Han har et utvilsomt potensial, men samtidig er han en uslipt diamant," avslutter Hull-manageren, som virker interessert i å sikre seg 26-åringens tjenester.