Interesse fra storklubber – hva bør vi gjøre med Henderson?

Flere storklubber skal være interesserte i Dean Henderson. Etter hvert står klubben overfor et valg om fremtiden mellom stengene i Manchester United.

Dean Henderson har hatt flere vellykkede lån nå. 

Måten han tok steget opp til nivå tre og Shrewsbury gjorde at han for alvor begynte å bli snakket om som en av de mest spennende keeperne i England, og hans målvaktspill i Sheffield United i opprykkssesongen gjorde ikke akkurat noe for å dempe forventningene.

LES OGSÅ: KOMMENTAR: «Gi jyplingen en sjanse!»

Denne sesongen ble han sendt ut på lån til Sheffield United for andre sesong på rad, og det har igjen gått meget bra.

Ingen keepere har holdt nullen flere ganger enn Dean Henderson (likt med Nick Pope og Alisson Becker, som begge også har holdt nullen ni ganger).

Henderson var med i de siste landslagstroppene, og det skal nok ikke så veldig mye mer enn en Jordan Pickford-formsvikt til før han plutselig kan være høyaktuell for EM-spill – selv om det kanskje er mer aktuelt at han blir med til mesterskapet som reservekeeper, siden han foreløpig står uten landskamper.

Interesse fra storklubber

Torsdag meldte flere kilder om interesse for Dean Henderson.

ESPNs Rob Dawson (tidligere Manchester Evening News) skrev at PSG og Chelsea er blant klubbene som jakter Henderson.

United skal være lystne på å beholde 22-åringen, og skal ha diskutert muligheten for å gi ham en ny kontrakt – uten at det har skremt bort PSG og Chelsea foreløpig.

Samtidig skriver Daily Mail at PSG planlegger å komme med en Henderson-tilnærming i sommer, og at de de nå følger godt med på hva som er Uniteds instensjoner for målvakten. Avisa nevner at Chelsea og Sheffield United også følger med på det, og de nevner i tillegg Tottenham.

Hva som skjer er usikkert, og under ser vi litt på de ulike alternativene for Henderson nære fremtid.

Alternativ 1: Nytt utlån

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake