– Har ikke lyktes før jeg spiller for Manchester United

Dean Hendersons store drøm er å spille for Manchester United – og han mener som førstekeeper.

Dean Henderson er kjent som en ambisiøs type, som ikke er redd for å sette seg høye mål.

Sheffield United er for øyeblikket foran både United, Tottenham og Arsenal, og det er bare to poeng opp til Chelsea (så skal det selvsagt sies at Sheffield United har spilt én kamp mer enn disse lagene). Det er ikke dårlig for et lag som ble spådd å kjempe tappert for å unngå nedrykk. Manager Chris Wilder gir uttrykk for at det første målet er 40 poeng (tradisjonelt sett på som det en må over for å overleve – Blades har nå 39 poeng), men Henderson har selvsagt høyere mål enn det.

– Vi stopper ikke om vi kommer oss til 40 poeng. Folk vil kanskje tenke at vi vil være fornøyde, men vi ønsker å kjempe om å spille for en Europa League-plass, og hvis vi kan komme oss dit, hvorfor ikke Champions League? Folk ville ledd av oss om vi sa det tidligere – vi var favoritter til å rykke ned, og se på oss nå, sier han i et intervju med BBC.

SER OPPOVER, IKKE NEDOVER: Dean Henderson.

I et annet intervju slår Henderson igjen fast at målet hans på sikt er å bli førstekeeper i Manchester United.

– Den store drømmen er å spille for Manchester United en dag, sa han til Kelly and Wrighty show, gjengitt av Daily Mail.

– Jeg har hatt den drømmen hele livet, så frem til jeg har oppnådd det, så vil jeg aldri tenke at jeg har lyktes.

Når Henderson snakker om å spille for Manchester United, så mener han heller ikke å spille innimellom som andrekeeper. Han snakker om å være Manchester Uniteds førstekeeper.

– Selv om jeg spiller for dem én gang, vil jeg ikke tenke at jeg har lyktes heller. Jeg trenger å spille for dem 500 ganger, eller 300 ganger, hva enn det blir, før jeg kan på slutten av karrieren kan se tilbake og si «jeg klarte det, jeg gjorde det jeg ønsket å oppnå».

LYSTEN PÅ DE GEAS PLASS: Dean Henderson.