Ingen Zaha i England-tap

Wilfried Zaha satt hele kampen på benken da Englands U21-lag tapte åpningskampen mot Italia.

Italia – England 1-0

Manchester United har kun én spiller i U21-troppen til England -Wilfried Zaha.

Uniteds nyervervelse har slitt med en ankelskade inn mot åpningskampen mot Italia, men Stuart Pearce mente likevel at vidunderbarnet skulle bli klar til onsdagens kamp.

Zaha ble ikke frisk nok i ankelen, og med både Tom Ince og Danny Rose ute med karantene stilte England U21 med et noe svekket lag. Følgende elleve spilte fra start for England:

Jack Butland – Nathaniel Clyne, Steven Caulker, Craig Dawson, Jack Robinson – Jordan Henderson, Jason Lowe – Nathan Redmond, Jonjo Shelvey, Marvin Sordell – Connor Wickham

Italia dominerte den første omgangen og viste seg å være et hakk bedre enn det engelske mannskapet.

Likevel var det England som satte den første ballen i nettet. En lang dødball ble slått mot Caulker på bakre stolpe, og den høyreiste midtstopperen fant midtstopper kollega Dawson som headet ballen i mål. Dessverre for engelskmennene annullerte dommeren scoringen for en dytt i ryggen.

Etter dette handlet det meste om Italia, og etter 79 minutter scoret Lorenzo Insigne på et vakkert frispark.

England forsøkte å trykke på for en utlikning, og på overtid fikk Jordan Henderson muligheten på et frispark. Liverpool-spilleren løftet ballen over muren, men keeper Francesco Bardi var med på notene og reddet ballen.

Dermed endte det 1-0 til Italia, og England ligger dermed nederst på tabellen som følge av uavgjortresultatet mellom Israel og Norge tidligere onsdag.

Lørdag klokken 18.00 møtes England og Norge til dyst, og førstnevnte må ta poeng for å ha mulighet til avansement.