Ingen WSL-avgjørelse ennå – spillerne vil ha en rask avgjørelse

En del tyder på at WSL-sesongen er over – og spillerne ønsker ikke at avgjørelsen skal dra ut i tid.

12. juni er datoen Premier League har siktet seg innpå – og en liten forsinkelse der er i utgangspunktet ventet (19. juni har blitt nevnt som en vel så aktuell dato), men hva med Women’s Super League (WSL)?

Klubbrepresentanter og FA skal ha hatt et møte på mandag, skriver BBC, men de kom ikke frem til en endelig avgjørelse om hvordan sesongen skal fullføres.

– Etter å ha gått gjennom protokollene som er nødvendige for å returnere til fotballen – og tilbakemeldingene fra klubbene, som er viktige i enhver prosess med å ta en avgjørelse – så er det tydelig at det vil være betydelige utfordringer i å skulle fullføre 2019/20-sesongen, skriver FA i en pressemelding.

Mye tyder altså på at siste WSL-kamp for sesongen er spilt.

BEST OF THE REST: Mye tyder på at WSL-sesongen avsluttes med Casey Stoneys United på fjerdeplass – best av lagene bak «de tre store» (Chelsea, City og Arsenal).

FA fortsetter:

– Vi fortsetter å diskutere muligheten for å avbryte 2019/20-sesongen med klubbene, og hva slags sportslige kriterier som det er mest passende at blir avgjørende om det blir avgjort at det [å avbryte sesongen] er den eneste realistiske veien videre.

Det er nok ikke usannsynlig at en poeng-per-kamp-løsning blir valgt – i så fall går Chelsea forbi City, og vinner ligaen. United ender uansett på fjerdeplass om sesongen avbrytes.

BBC skriver at spillerne i en videosamtale fredag skal ha oppfordret representater fra ligaen om å få på plass en endelig avgjørelse så fort som mulig slik at en får slutt på usikkerheten.