Ingen suksess for Chicharito

Gjorde en svak kamp da Mexico tapte oppkjøringskampen mot Bosnia & Herzegovina.

I en tam forestilling i Chicago fikk United-spissen noen få muligheter foran det bosniske målet,  men det nærmeste han kom var en avslutning i stolpen på stillingen 0-0 etter 20 minutters spill.

Bosnia tok deretter en fortjent ledelse ved Izet Hajrovic like før pause, og den scoringen skulle vise seg å bli kampens eneste.

Nå kom meksikanerne litt bedre med utover i 2. omgang, og med litt mer  hell og dyktighet kunne de fort ha fått seg en scoring eller to. Det skjedde altså ikke.

Chicharito var lite involvert og ble byttet ut etter 81 minutters spill. Han vet nok med seg selv at det bør langt bedre takter til om han skal ha særlig håp om en plass i startoppstillingen når alvoret bryter løs mot Kamerun den 13. juni.