Ingen problemer med Ferguson

– Han har vært utrolig støttende, ifølge David Moyes.

Tirsdag kveld tapte United på Stadium of Light, med Sir Alex Ferguson på tribunen sammen med Sir Bobby Charlton og Bryan Robson.

Det har blitt påstått fra enkelte i media at det at Ferguson reiser på kampene er et problem for David Moyes, og at det bidrar til de svake resultatene. Dette er Moyes selv helt uenig i, i et MUTV-intervju gjengitt av Daily Mail.

– Det forteller deg at folk ikke kjenner meg, og ikke kjenner Sir Alex. Folk sier det fordi de ikke aner noe om hvordan det fungerer. Han har vært utrolig støttende, og er bare der for å hjelpe meg. Jeg har en samtale med ham når jeg trenger det, og jeg pleier å se ham for et minutt eller to etter kampene. Jeg syns han har vært fantastisk, og det er det samme med Sir Bobby og Bryan Robson.

Inni sak: Manchester United v Crystal Palace - Premier League
PROBLEM? David Moyes mener at det ikke er et problem at Ferguson reiser på kampene.

– Alle folkene rundt klubben har vært fantastiske, og det har også alle de tidligere spillerne, i hovedsak. Men det er mange folk der ute som prøver å vri på det som blir sagt, eller få det til å fremstå som et problem. Men jeg har ikke noe problem med det.

Ferguson mister kampen mot Swansea siden han er på en familieferie (som også inkluderer en del venner, inkludert tidligere spillere som Bryan Robson og Norman Whiteside) til Barbados, så om det går galt der også så kan i alle fall ingen skylde på hvem som sitter på tribunen.