– Ingen likte før å dra til Old Trafford. Nå er det blitt litt det samme igjen

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl har snakket før lørdagens kamp.

United er verter for Southampton lørdag ettermiddag klokka 16, og Southampton-manageren er klar på at alt de eventuelt får med seg fra Old Trafford vil være en bonus.

– Vi snakket om det tidligere, at da Sir Alex var manager der så likte ingen å dra til Old Trafford. De visste at det ikke var noe der å hente. Etter at han forsvant så begynte lag å ta poeng der, men nå er det litt tilbake til sånn det var før med Sir Alex – at det er veldig vanskelig å ta poeng der, sa Hasenhüttl fredag.

– Vi tenker imidlertid at vi kan være en god motstander for alle hvis vi er godt organiserte, noe vi viste da vi tok poeng mot Chelsea. Så jeg er optimistisk, sier Saints-manageren.

Southampton ligger to poeng over nedrykksstreken med ti kamper igjen å spille. De har kun vunnet tre av sine siste ti kamper, men de har også bare tapt to av dem.  Southampton har faktisk plukket jevnt og trutt med poeng de siste månedene.

– Vi fikk en viktig seier mot Fulham onsdag, og i denne kampen kan vi spille uten like mye press. Så vet jeg ikke om de undervurderer oss, men vi har altså vist at vi kan ta poeng borte. Vi har troen. Det blir eventuelt en bonus, men kanskje vi kan reise dit og stelle i stand en overraskelse.

– Tror du Solskjær får jobben permanent?

– Jeg tror de vil gi ham jobben, ja.

SIER SOM KLOPP: Jürgen Klopp trodde Solskjær kom til å få jobben permanent. Det tror også Southampton-manageren.

– Det er jo helt utrolig, egentlig vanvittig, at han har gått ubeseiret (i engelske turneringer) etter at han overtok. Så har han sin historie som spiller der, og nå er han altså manager på bra vis. Han kunne ikke gjort mer.

Mario Lemina og Danny Ings er forresten ikke klare for spill mot United.