Imponerte mot gamleklubben

Tre av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld. Onsdag var to nye i aksjon.

Club Brugge 3-1 Antwerpen

Tahith Chong startet på benken for Club Brugge da de møtte Antwerpen i 8-delsfinalen av den belgiske cupen.

Nederlenderen fikk det siste kvarteret for hjemmelaget. Til slutt vant Club Brugge 3-1. Chong er nok tilbake i startoppstillingen når Club Brugge møter Charleroi i serien førstkommende søndag.

Caen 0-1 PSG

Aliou Traoré fikk 60 minutter for Caen da de tok i mot PSG i den franske cupen. Hjemmelaget og Traoré leverte en god kamp, men til slutt vant gjestene 1-0. Uansett var det en bra kamp av Traoré mot et meget godt lag.

Traoré har forresten en fortid i PGS sitt ungdomsakademi. Dermed var det nok moro for 20-åringen å imponere mot sin gamle klubb.

Rochdale 1-4 Milton Keynes Dons

Det ble en solid 4-1-seier for MK Dons på Spotland mot Rochdale.

Ethan Laird startet som vanlig på bortelagets høyre vingback, og han var involvert i kampens første mål da han var tredje sist på ballen da han slo inn til Will Grigg som la til rette for Matt O’Riley som satte ballen i mål.

Laird ble byttet ut i det 85. minutt, og etter det vi skjønner var det etter å ha levert en bra kamp.

MK Dons ligger rett under midten av tabellen i League One.

Salford City 4-1 Cambridge United

En rekke Salford City-kamper har blitt utsatt, og i en av de få kampene Ammies har spilt i det siste, så ble Di’Shon Bernard for en gangs skyld plassert på benken. Her var han tilbake på banen (og spilte hele kampen), og Salford kom seg tilbake på vinnersporet.

Cambridge United toppet tabellen, og er ingen enkel motstander, men Richie Wellens Salford-lag feiet over laget fra universitetsbyen, og vant til slutt 4-1.

Bernard imponerte journalistene fra BBC. Sanny Rudrvajhala skrev at Bernard var trygg i forsvaret, og at han hadde to siste-liten-taklinger i førsteomgangen på tidspunkt der Cambridge kunne fyrt av, og trakk også frem at det andre Salford-målet ble startet av strålende forsvarsspill av Bernard.

«Remember the name: Di’Shon Bernard» siteres radiokommentator Gaz Drinkwater på.

Etter en dårlig periode er Salford utenfor play-off, men etter hengekamper kan de være der oppe, og nå har de for alvor kontakt med lagene i toppen igjen.

Larne 2-2 Portadown

Larne kjemper i toppen av den nordirske serien, mens Portadown kjemper i bunne, så hjemmelaget var favoritter i dette oppgjøret.

Jacob Carney spilte som vanlig for Portadown, og etter 18 minutter av kampen hadde han sluppet inn to mål, uten at det virker å ha vært hans feil. På det ene målet hadde han det som skal ha vært en meget god redning, men dessverre ble det mål på returen. Han skal også ha hatt en veldig bra redning i starten av andreomgangen, mens han også hadde en uheldig inngripen på et hjørnespark hvor en lagkamerat bidro til å redde ham.

Det endte til slutt 2-2 etter en sen utligning av Portadown.

ETT POENG, TO BAKLENGSMÅL: Jacob Carney.

Andre:

• Et kraftig snøfall gjorde at kampen mellom Boston United og Max Taylors Kidderminster Harriers ble utsatt.
  • Resten av de utlånte spiller ikke denne midtuka.