Imponerer i Carlisle

Manchester United skal stå klare til å belønne Lawrence for hans prestasjoner.

Ingen klubber får frem flere Premier League-spillere enn Manchester United. Denne sesongen har Adnan Januzaj tatt Englands øverste divisjon med storm, og man ser spillere som Robbie Brady, James Chester og Ryan Shawcross utgjøre nøkkelroller for ulike klubber.

Det er en viktig del av Manchester Uniteds kultur å utvikle egne spillere. Både klubben og deres supportere snakker med stolthet om hvordan de røde djevlene fikk frem Fergie Fledgings, og selv om mange i disse tider skriker etter nysigneringer, ønsker andre at United skal fokusere på å få frem sine egne talenter.

Én av Manchester Uniteds lovende unggutter heter Tom Lawrence. Den walisiske spissen har scoret mål både på U18-og U21-nivå, og denne sesongen har 19-åringen blitt lånt ut til League One-klubben Carlisle United. Lawrence er veldig fornøyd med å tilbringe tid på Englands tredje øverste nivå.

– Når dette låneoppholdet tar slutt vil det vært fint å bli, men jeg snakker med alle mulige mennesker for å finne den beste løsningen, fortalte han til Sky Sports.

– Jeg har ikke tenkt så mye på det siden jeg har fokusert på kampene. Jeg har virkelig funnet meg til rette siden det er en fin gruppe, og jeg nyter det, la han til.

Spilletid er alfa og omega for en unggutt som ønsker å utvikle seg, noe Lawrence er klar over.

– Å få erfaring i Carlisle er hovedintensjonen min, å få kamper og bli vant til Football League. Jeg vil så mange kamper som mulig mens jeg er her.

Ifølge Sky Sports skal Manchester United være villige til å tilby den 19 år gamle spissen en ny langtidskontrakt etter sine imponerende prestasjoner i Carlisle.

– Manchester United sa det ville bli en nyttig erfaring for meg å komme hit, og det har vært en bonus å få sjansen til å spille, avsluttet han.

I videoen under kan du se Tom Lawrence score et fantastisk mål mot Tranmere i desember. Målet kommer om lag 1:00 ut i videoen.