Ikke benbrudd!

Gode nyheter om Rodrigo Possebon: Han pådro seg IKKE beinbrudd, slik frykten var etter Boro-spiller Emanuel Pogatetz' horrible takling i tirsdagens kamp på Old Trafford.

En talsmann for Uniteds medisinske støtteapparat bekreftet onsdag morgen overfor ManUtd.com at det gikk bedre med den unge brasilianeren enn det kunne synes grunn til å tro da han ble båret av banen med oksygenmaske:

"Vi kan bekrefte at Rodrigo ikke har pådratt seg brudd i høyrebenet. Han har vært til observasjon på sykehuset i hele natt, også for å få sjekket opp om han har pådratt seg leddbåndskader i kneet," opplyste talsmannen.

Inntil resultatet av leddbåndundersøkelsene foreligger vil det ikke kunne gis noe estimat på hvor lenge Possebon må bli på sidelinjen.

Det var halvveis ut i 2. omgang i tirsdagens Ligacupmøte med Middlesbrough at det gikk fryktelig galt for Rodrigo Possebon. Han hadde spilt en strålende kamp på Uniteds midtbane da han ble truffet av Emanuel Pogatetz' to utstrakte ben, og måtte bæres av banen med store smerter. Pogatetz fikk et velfortjent direkte rødt kort for overfallet, mens Possebon etter en kort sjekk ble sendt direkte til sykehus.