1-0-seier til Skottland

Men Darren Fletcher forble på benken da skottene slo Georgia lørdag kveld.

Lørdag formiddag var både Marcos Rojo og Angel Di Maria i troppen til Argentina som møtte Brasil. Senere samme kveld skulle Darren Fletchers Skottland ut i aksjon mot Georgia, men Skottland-manager Gordon Strachan valgte å hvile United-spilleren.

Selv om Fletcher ikke var i aksjon klarte Skottland å få jobben gjort mot Georgia, og kampen endte 1-0 etter selvmål fra Akaki Khubutia etter 28. minutter spilt.

Skottland-manager måtte ta en vanskelig beslutning da han valgte å ikke inkludere Fletcher i startoppstillingen som møtte Georgia lørdag. United-spilleren har kun spilt 25. minutter i Premier League siden han ledet landslaget mot Tyskland i forrige måned.

Strachan tok dermed beslutningen om at Scott Brown, som er tilbake etter å ha vært ute med en hamstringskade, Shaun Maloney, Andrew Robertson og Steven Fletcher ville være bedre alternativer.

Fletcher hadde selskap på benken av Steven Whittaker og Barry Bannan, mens Charlie Mulgrew var suspendert.

Skottland 1-0 (1-0) Georgia

28. min.: Akaki Khubutia (selvmål)

Skottland hadde full kontroll under mesteparten av kampen og kom til flere brukbare sjanser både i første og andre omgang. Kampen sett under ett så burde nok Skottland økt ledelsen opptil flere ganger, men kampen endte 1-0 etter selvmål fra Khubutia etter 28. minutter spilt.

Noe annet enn seier ville vært katastrofe for Skottland, og Georgia skulle etter boken være en enkel motstander å få med seg et resultat mot. Men Skottland gikk tilslutt av med seieren, etter flere gode prestasjoner fra både Hutton, Robertson og Scott Brown.

Neste kamp er mot Polen og den spilles i Warsaw kommende tirsdag.

Skottland: Marshall, Robertson, Russell Martin, Hanley, Hutton, Maloney, Brown, Anya, Steven Fletcher, Morrison, Naismith.

Benken: Gordon, Chris Martin, Reynolds, Whittaker, Bannan, Greer, Burke, Darren Fletcher, Dorrans, Gilks, McArthur, May.

Georgia: Loria, Lobjanidze, Khubutia, Dato Kvirkvelia, Solomon Kvirkvelia, Daushvili, Grigalava, Kazaishvili, Kankava, Gelashvili, Papava.

Benken: Kvaskhvadze, Tsintsadze, Ananidze, Chanturia, Migineishvili, Dvalishvili, Okriashvili, Ebralidze, Khmaladze, Dzaria, Papunashvili, Rekhviashvili.